2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Doğru sorularda tereddüte düşüyoruz, rakamla değil sadece yaziyla sürelerin yazılması cevabın kabul edilmeme sebebi midir?
-
@öktem_ilteriş ben de tam tersi duruma düştüm. Sadece sayı olarak yazdım. İnşallah her iki durum da kabul edilir.
-
@möözun şu yazı ve rakamla yazma olayına neden takılıyoruz ki geçmişte böyle mi farklılık mi olmuş ki? Bence her iki şekilde de yazılmasında bir sakınca yok, hatalı kabul edilmesinin de nasıl bir sebebi olabilir diye düşünüyorum mantıklı bir sebep bulamadım açıkçası.
-
@mg_ dostum ben sosyal politika dersi aldım.oradan aktif nüfus diye biliyorum.kendi cevabımı kabul ettirme değil sakın yanlış anlaşılmasın.ama için rahat olsun
-
@mg_ ne yazacak mışız peki dıstum ?
-
Arkadaşlar sadece harf ve rakam olarak yazarsanız kabul edilmez anlamı çıkmaz oradan 3 defa okudum metni. her iki şekilde yazarsanız doğru okumanız açısından daha saglık olur yargısı vardı içiniz rahat olsun
-
@erdem kardeşim ben hem rakam hem harf diyordu.ben de yazıyla yazıp aynı şekilde parantez içinde rakam kullandım.yanlış yorumlamamışım değil mi ?
-
@taromisaki9 kardeş ben de aynı şekilde yaptım için rahat olsun zaten öyle yazıyordu okunması açısından daha saglık olur diyordu
-
@erdem parantez açınca kıllanmadım değil hani :)) derdimize bak şurdan burdan gider mi ? Cevap ne ? Şöyle yazdım sıkıntı olur mu ? Sınav bitiyor bunların endişesi kaplıyor
-
insanlar paronayak oldu bekleyelim görelim artık bu saatten sonra edecek bir şey yok.
-
Arkadaşlar herkese merhabalar. Biliyorum herkesin kafası karışık. Ancak tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Türkçe dahil 26 27 net doğrum var gibi. Mesela 3046 sayılı kanuna göre diyordu ben Bakanlık Teşkilatı yazdım yani Merkez eksik kaldı ben bunu doğru olarak saymıyorum. Mülakata kalma ihtimalim var mıdır ? Lütfen yardımcı olun
-
@odaklan25 geçen sinavki başarı ortalaması değişmez ise ilk 250 ye girersin...
Ancak seni ümitlendirip hakkına girmek istemem. Başarı ortalaması değişebilir. .
Herkes netini yazarsa ve sınavın zorluk derecesine yorum yaparsa daha sağlıklı öngörü yapabiliriz. .. -
@taromisaki9 hocam kurumsal olmayan sivil nüfus diyorlar ama benim hala umudum var
-
@mg_ dediğim gibi yine olsa yine aktif nüfus derim
-
arkadaşlar dünkü sınavda toplam kac soru vardı ve sınav süresi olarak ne kadar veriliyor ?
-
Arkadaşlar yine herkes uçmuş gidiyor 30un altında yapan yok geçen senede böyleydi ama o yazanların çoğu 70 i göremedi :). 2016 sınavını kazanan bir kardeşiniz olarak diyorum ki hiç moralinizi bozmayın resmi sonuçlarda belli olacak herşey.Benim tahminim ise en az türkçeyle beraber toplam 24-25 yapanın mülakata kalacağıdır.Allah yardımcınız olsun.
-
@mg_ hocam ikisi aynı şey diye biliyorum. kurumsal olmayan sivil nüfus = aktif nüfus
-
@elbet1gün 40 suruya 100 dakika. 60 dakika rahat yetiyor soruları yapmaya.
-
@mia105 aynen dostum katılıyorum adam kalkıp Türkçeye 6/6 sayıyor falan.geçen sene insan haklarında çıkmış cevabı yanlışlayıp kendi cevabında doğru sayan vardı
-
Geçen sınav iktisat sorusuydu en zor (parite) bu sınavda köy kanunu sorusu gibi.Kesin bir cevap verildi mi arkadaşla neymiş ?