2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Babama sordum yemin ediyorum direk köy sandığı dedi..şok oldum..köyde yetistigimiz için biliriz dedi..o sandığın adı vardır kendi yoktur muhtar yer o sandığı dedi güldüm:)
-
Benim gibi imar ve bayindrlik komisyonu yazan oldu mu ? Sınav yine kolay değildi . düşürücü , eleyici soruların olduğu, kalitesiz sınav geleneğinin devamı idi.
-
@kamikaze Bende ayni sekilde yazdim hocam puan alacagimi sanmiyorum bir de yaptirim sorusuna fiili yol ile yokluk yazdim sadece yokluktan puan alir miyim
-
@reagan ahaha güzeldi
-
@kamikaze sıkıntı nerde anlayamadım
-
@Jakuppp yokluktan 1.25 alırsın
-
@genclerbirlikli verilmemeli sebebini bilmeden yokluk demek biraz karambole olmuyor mu bunları gozetmeleri gerekir
-
@illidan Hocalar bu alımı kaçırmayın diyolardı yani bundan sonra 60 a düşebilir. Hayır keşke 4 katı çağırmasalar şöyle 7-8 kat çağırsalar 60 alımlarında. 2018 kasıma kadar sınav olur mu bakalım görücez.
-
@kamikaze imar ve Bayındırlık komisyonu büyükşehir belediyesinde var.. normal belediyede imar komisyonu var..bende patladim
-
@fablo
evet hocam ekleniyor. ham puan 65 ise 10 puan da üstüne ekle -
Merkez Teşkilatı yerine Merkezi Teşkilat yazdım çizerler mi sizce arkadaşlar?
-
..................
-
@kek
herkese değil tabi ki.ama ham puanı 65 ola birine rahat 10 puan gelir. alan bilgisinde yanlışın az ise daha çok yararlanırsın standart sapmadan. tam usulu bilmiyorum fakat geçmiş tecrübelerimden hareketle söylüyorum. daha önce gidiğim sınavlarda ham puanım 65-70 aralığında idi. sınav puanım ise 80 civarında gelmişti. -
@uzmanyardımcısı Peki hocam bu 10 puan yaptıgın alana göre degişir mi sapma için konusuyorum atıyorum insan hakları full falan artar mı 10 puanı gecer mi
-
@mgg doğru diyosun kardeşim teşekkür ederim.
-
@uzmanyardımcısı dostum 10 puan gelir mi ya? benim 25 kesin doğrum var 3 de yarım işte ortalama 67 puan oluyor. sence ümit var mı?
-
...........
-
Çalışanlar + çalışmayan + iş aramayanlar = iş gücü
-
@siyasal kesin mi internette iki güç yerde gördüm çalışmak istemeyenler dahil edilmemis
-
@fablo
insan haklarından ziyade anayasa, idare, iktisat gibi alan bilgisinde yapılan doğrular daha çok sapma puanı getirir. katsayısı 0,6 olduğundan dolayı