2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kek
tabiki üstad ham puan arttıkça gelecek sapma puanı düşer mesela 95 ham puan alan bi adama en fazla 5 puan alacaktır doğal olarak. o da zaten sınav 1. demektir. -
@Priss
hocam ham 70 ve üzeri puan alan adama garanti derim, 65-70 arası alanda kuvvetle muhtemeldir kazanması. 60-65 arası heyecanla beklesin derim -
@kek Neye göre "içinde" ibaresi yazılmayan cevaba yanlış diyebiliyorsunuz ? Komüsyonun daha önce bu yönde verdiği emsal bir karar var mı elinizde ?
-
Soru da ne kadar süre içinde diyor su zaten içinde yazmaya gerek yok
-
..............
-
...............
-
@siyasal iş gücüne çalışma arzusunda olmayanlar dahil değildir.
-
@Priss 25 doğruyla kalırsın çok büyük ihtimal mulakata
-
25 doğru kurtarmaz bence bu sınavda. 27-28 gibi olabilir.
-
-Arkadaşlar Danıştay sorusuna iki kez "2 ay" mı yazılacaktı?bir kez kafi miydi?
-Birde ilçe bel. gorevden uzaklastiran sorusuna "Icisleri Bakanı" yazdım.(bakanliğı olacakmis) bunlarda sıkıntı olur mu?
TEŞEKKÜR EDERİM -
@mgg içişleri bakanı uzaklaştırır zaten.
-
@kombassankoma Danıştay sorusuna iki ayrı cevap mi yazmamız gerkiyordu? Soruyu yanlis mi anladim acaba
-
@mgg niye iki ayrı cevap veresiniz ki anlamadım tabi ki sadece iki ay.
-
@kombassankoma tüzük ve imtiyaz dediği için. ..her halde
Neyise teşekkür ederim. .. -
@mgg ha yok tabi ki de. rica ederim.
-
@kek Sen lafa değil de lafı anladın yere bak ilk önce ?
Anayasa da şu yazıyor konusunda çok hassassın ama bunu değerlendirecek komisyonun bu yönde kullandı bir emsal olup olmadığı ilgini çekmemiş.
Ben mantıklı bir cevap bekledim. Soruda "içinde" ifadesi yoksa cevapta "içinde" kelimesi kullanılmasıyla ilgili hüsnü kuruntu değil. -
@kaizen" kaç günde basvurmalidir" soru kökü vardı. .Buna cevap olarak "7 gün " ile "7 gün içinde" yazmak aynı anlamı verir.
-
@siyasal kardeşim ilk yazdım ben bunu ben de kesinlikle iş gücü olduğunu düşünüyorum
-
@erdem
Yetişkin nüfus=aktif nüfus=kurumsal olamayan nüfus
Cevap bunlardan biri... kaynak Yüksel Bilgili nin makro kitabı. ..is gücü=çalışanlar+issizler
-
@mgg Benim kanaatim de o yönde. Ama nedense sürekli bir çıkmaz yol bulma çabası var.