22 Eki 2017 22:28

@yakupcemil Hocam siz yazdiklarimi okumussunuz. Beni anliyorsunuz. Mulakatta sinirlama zaten bazi kurumlarda ve devletin kendi bankalarinda var. Bunu sanki ilk kez duyup, sanki bu uygulamadan ilk kez ben bahsediyormusum gibi davraniyorlar ya. İcimden diyorum ki "ABD dahil 8 sene yurt disinda yasadim. Buyuk ihtimalle ben degil de su idare hukukcu adayi arkadas 10 sene yurtdisinda yasamis. Turkiye'den haberi yok"

Sinava da saibeli demedim. Seffaf degil dedim. İdare hukukcusu adayi arkadasimiz OSYM'nin sinav sorularini yayimlamama, cevap kagitlarini gostermeme gibi uygulamalarinin zaten İDARENİN SEFFAFLİGİ ilkesine aykiri oldugunu bilmiyorsa ben sadece susarim. Bu ifadeye de karsi cikip siyaset icabi "Kagitlarina baksinlar biz de iptal ettirelim" ifadeleri sacma. Cunku kendilerinden hic bir arkadasimiz boyle bir seyi talep etmez.

Sinav oncesi OSYM'ye verip veristirip sonra sanki hic elestirmemis gibi siper almak tuhaf oluyor. Anlamsiz kaliyor. Samimi gelmiyor.

Kaldiki 400 arkadastan 300'u bumerang gibi geri gelecek, bunu istemesek de, hic arzu etmesek de... Keske 400 kisinin 400'u girse de mulakat tartismalari acilmasa bile. Ama o mulakat konusu basta devlet bankalari olmak uzere bazi kamu kurumlarinda UYGULANİYOR...