2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fablo zaten birleşmiş milletler organı diyordu o yüzden tekrar birleşmiş milletler yazmaya gerek yoktu bence.
-
@kilici hocam asıl bist'i kabul etmezler.
-
................
-
@mg_ Hocam Aktif nufus esas kavramsal cerceve Tuik 2000 yilindan itibaren kurumsal olmayan sivil nufus tanimini kullaniyor. Aof nin ceko kitabinin 7. sayfasinda aktif nufusu tanimliyor. Bakabilirainiz
-
@mulkiamir "kurumsal olmayan nufus" cevabı kabul edılebılır mı acaba ?
-
@FC-Real-GDP Bende öyle düşünüyorum, peki puanlama için bilginiz var mi 24 artı turkce için 67 puan falan cıkıyor
-
@Mimar ne duymak istiosn? Mesela " Bence 21 netle kapatır" bu cümle uygun mu sana? Burası bir platform ve herkes belli ölçülerde istediği gibi konuşur...
-
@fablo kardeşim sana gelecek puan 76 dır . umarım yeter ...
-
@OFLU61 Nasıl hesapladınız
-
@fablo gecen yıl Ankaraya gidip kagıdımı ve puanlarımı ınceledım . Ham puanıma 9-10 puan eklendıgını gordum . Meğer standart sapma bizim herşeyimizmiş onu anladım
-
@fablo Hocam bende öyle olduğunu düşünüyorum birkaç hoca da sıkıntı olmayacağını söyledi
-
@kek arkadaşlar Türkçede altı çizili bir soru vardı..betimlemeden yazdım ben ona..yani yüzeysel anlamına geliyor..betimleme kelimesi için göz önünde canlandırma falan diyorlar ya ondan öyle yazdım ne diyorsunuz
-
@mulkiamir yani anlam olarak aynı ama değil mi
-
Noktalama işaretlerine 2 tırnak işareti bir virgül birde üç nokta koydum ne düşünüyorsunuz
-
@OFLU61 peki kaç puan geldi kardeşim. Ham puan ile birlikte yazar mısın
-
@görünür-el ham 58 . toplam 69
-
@OFLU61 o kadar oynuyor mu yahu neymiş bu sapma
-
Aktif nufus ile kurumsal olmayan nufus ayni kabul ediliyor.
-
Danışma denetim ana hizmet birimi olan soru .başbakanlık merkez teşkilatı yazdim bu yanlış mı .öyle hatırlıyordi.um bakanlık merkez teşkilatı farklı biseymi
-
Bakanlık merkez teşkilatı yerine bakanlık teşkilatını doğru kabul ederler mi ya da az da olsa puan verirler mi sizce