2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bir off çeksem karşı ki dağlar yıkılır misali bizi kilitledin ÖSYM olsun veya olmasın bir netice alalım 41 gün oldu artık önümüze bakalım. Forum ile Ösym sitesinin tiryakisi olduk. F5 F5 olalı böyle zulüm görmedi.
-
@karakalpaklı film yerine sinema yazdım hocam.
-
Ben sinema yazdım
-
@siyasetbilimci ben o soruda sanırım metinde geçen kelimeleri kullanmayın diye algıladım. Yani aynısını diye. Ekli şekilde kullandım diye tedirginim ne zamandır.
-
@aslan-reyiz hocam sinema yazdık sıkıntı olur mu
-
Bu arada yardım başlığımız hala devam ediyor arkadaşlar görmeyen vardır belki
-
@aliserdar-çetin Sadece aynı kelime deniyodu soruda. O yüzden kabul görecektir diye düşünüyorum.
-
@oflu61 Hocam sizin 3 beyaz sorusuna verdiginiz yanit neydi ? Cevabiniz dogru muydu yanlis yazimdan falan mi puan vermemisler ?
-
Varmiydi yokmuydu bı turlu anımsayamiyorum.yazarin özelliklerinde vardı bunu biliyorum acaba bunda da yazmayın ne olur olmaz mı diye düşündük
-
@popescu 25 dogru beklıyordum . kagıdımı ıncelemeye gıttıgımde 22 dogruyla karsılastım 500 küsürlerdeydım .
son gune kadar dogru kabul ettıgım ama yanlıs cıkan sorularım- un seker pamuk (pamuklu dokuma olacakmıs)
- vesayet yetkisi ( idari vesayet yetkisi haric kabul edılmıomus)
- çaba isteyen sanat lafıyla anlatılmak ıstenen nedir e yazdıgım cevapta kabul edilmemiş
-
@aliserdar-çetin valla aklıma başka bişe gelmedi alternatif cevaplar kabul edecektir.
-
@karakalpaklı kardeşim senin guy oldu mu ? Bide bu sınavın nasıl geçti.
-
@aslan-reyiz inşallah hocam.
-
@oflu61 Bu yazdıkların beni korkuttu açıkçası. Vesayet yetkisi yerine idari vesayet isteyen komisyon bu sınavda çok kişinin canını yakar
-
@oflu61 keşke dava açsaydınız ?
-
@safitürk69 Hocam Istanbul için yedek 56 oldu malesef.
Geçen sene 1300deydim. Bu sene daha iyi yaptım. Fakat yeterli olacak mıdır emin değilim. -
ben ne olursa olsun kağıdımızı görmemiz gerektiğine inanıyorum. neyin doğru neyin yanlış kabul dildiğini ancak o zaman anlarız arkadaşlar.
-
- Gun 41. Linke konulmasi da manidar.
-
@priss hocam çok hassaslar en ufak kelime hatası bile götürüyor demekki yazdıklarımdan bile endişe etmiyor değilim bazen bu sınav çok sürpirzlere açık bir sınav olacak kazananlar ve kazanamayanlar çok sürpriz kelime hataları noktalama yanlışlarından dolayı kazanacak ya da bir dahaki sınava hazırlanacaklar bu mübarek cuma gününde Allah hakkımızda en hayırlı olanını versin inşallah kardeşlerim sizlerin kazanmanızı canı gönülden istiyorum mevlam neylerse güzel eyler sabrın sonu selamettir tevekkülümüzü yapalım gerisini Allaha bırakalım içimiz ferah gönlümüz huzurlu olsun...
-
@aliserdar-çetin İnsallah.