2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@turkmenoglu Vakif Bank sinavina girdim. Mulakatta elendim. Yeniden basvurmak istesem sinava alinmiyorum. Tum mulakatta elenenler sinava giremiyor. Kimse de itiraz etmiyor. Ben de itiraz etmedim. Arkadan gelecek gencler de girsin.
-
@emirkym kardeşim devlet kurumlarından bahsediyoruz
-
@emirkym arkadan gelecek gençler hiçbir bahaneye sığınmaz, bu benim mezun olduktan sonra ilk girdiğim sınavdı ve şükürler olsun ki oldu.
-
@kaya06 Siz de okumamissiniz. 1 sinav dinlendirilebilir dedim. Yukarida yaziyor ifadelerim. Bu oneriyi ilk dile getiren de ben degilim.
-
@althusser yemin ederim türkçesiz senden fazlayım.ben türkçede 6/1 6/2 falan yaptım herhalde başka açıklaması yok bu işin
-
@emirkym kardeşim toprağı nadasa bırakır gibi ne iş bu , 35 yaş şartı var farkindaysan
-
Ösym ye yazilsin da bundan sonra kaymakamlik sinav sartlarina bazi arkadaslardan icazet alinmasi diye bi ibare eklensin
-
@can-mavi Hacım sen neden bu olayı nevi şahsına münhasır bir mülahaza olarak görüyorsun...400 kağıdın hepsini görebileceksen hadi itiraz edelim.
-
@can-mavi Vakif Bank kamu ortakligi zaten. Ziraat Bank'ta da var o uygulama.
-
@forceful kardeşim olay 400 kağıt değil , sen bi kağıdını paylaş bakalım verdiğini düşündüğün cevapları vermiş misin bakalım , eğer vermişsen beraber dava açalım
-
@can-mavi benim kağıdımı gösterebilme şansım yok ne yazık ki.Cevaplarımıda yazsam objektif olacağını sanmıyorum!
-
@forceful kusura bakma şaibeli diye nitelendirip kazananları haksız kazandı diye iddia edersen konuya dahil olurim tabi , ispat senin elinde ispatlayan bir zahmet paylaş kağıdını
-
@mia105 puanınız kaçtı hocam? Bir de şahsi kanaatim standart sapma bu yıl alandan değil gk-gy den fazla geldi. Ancak Türkçeden 1 doğru falan gerçekçi değil. Kesinlikle itirazınızın sonucunu bizimle paylaşın ve bir sıkıntı varsa bizde itiraz edelim
-
OSYM'yi ilk elestiren ben degilim. Cumhurbaskani Erdogan daha gecen gun yerden yere vurdu. "Bir sinavda bir suru birinci var. Bu nasil bir istir" dedi mi demedi mi? "Bilenle bilmeyen ayrilmiyor" dedi mi demedi mi?
-
@forceful neden yok kardeşim yap itirazını incele kagidini
-
Arkadaslar burda bazi carpikliklar dile getirilebilir ama kurumlari elestirirken ve yeni öneriler sunarken temel hak ve ozgurluklere dikkat edelim lutfen. Hem de cevaplar karsilastirilarak benim de ayniydi ben niye kazanamadim demeyin 15 puanlik bi turkce gozardi edildi fark genelde burdan kaynaklaniyordur
-
@althusser kardeşim 76.07 aldım bir sıkıntı olduğu çok bariz yada türkçeyi berbat yaptım başka birşey gelmiyor aklıma
-
@can-mavi Halihazırda yok.
-
@forceful tamam işte kardeşim vakit geçirmeden yarın yap itirazını sonra bizimle de paylaş bir hakkaniyetsizlik varsa hep birlikte dava acalim
-
@mia105 hocam kağıdınızı gördükten sonra bir değerlendirme yanlışında ısrarcı olursanız ben dava açmaya hazırım. Kazanmış olsam bile adalet kimsenin lehine bozulamaz