2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Evet yavaş yavaş toz kalktı doğru sayıları 30 dan şimdilik 23 e düştü
Sıralaması soruyu boşluğu tasirdim puan verilirmi tarZi sorularda belirdi ki tabi verilmez kitapçıkta yazıyor en başta söylediğimi söylüyorum sınav 24 ile en fazla oda kapatacak ilk gün. Herkes ben yaptim modundan boşluğu tasirdima geldi şimdi burada önemli olan sapma ne getirecek.
-
Ayrıca İMKB sorusunu iptal ettirelim diyenler TL sorusunuda iptal ettirin ondada mantık var .sınavda 4 tane sapmayaetki edecek(genel doğru sayısı) onlarıda iptal ettirin böyle bir mantık olabilir mi
-
@ihsan.turedi Belagat için fazladan 5 puan
-
Arkadaşlar ben 2001 Güçlü Ekonomiye Geçiş Programında benimsenen politikaya " Esnek Kur" yazmıştım kabul edilir mi sizce birkaç yerde "Esnek Döviz Kuru" yazılması gerektiğine dair emareye rastladım ama benim gibi esnek kur yazan var mı
-
@sofuoglu bende esnek kur yazdım ama yönetimli esnek kur yazdım aklımda merkez bankasının müdahale edebileceği, onun yönetiminde olacağı aklıma geldi böyle yazdım bakalım ne çıkacak.
-
@kombassankoma Esnek ve dalgalı aynı sey arkadaslar korkmayin kabul edilecek. Piyasa'ya birakilmis kur demek ikisi de
-
@kombassankoma Vallahi hocam emin olduğum sorularda bile tereddüt etmeye başladım artık, en iyisi akışına bırakmak herhalde
-
@username7 magfi eğilmez esnek kur ile dalgalı kur farklı şeyler dedi
-
@username7 öyle ama ben yönetimli esnek kur yazdım o biraz sıkıntı, ben hoca olsam puan verirdim ama onlar vermez gibi:))
@sofuoglu aynen hocam klavyeyi yavaşça yere bırakıp buralardan uzaklaşmak gerekiyor, sonuçlar açıklanana kadar benden de bu kadar
-
@reagan bi mağfimiz eksikti. ösym'nin ne dediği önemli
-
@FC-Real-GDP bişey demiyorum bu yorumun üstüne..
-
Laheye giden dava hangisiydi arkadaşlar
-
@proteusay Bozkurt Lotus Davası
-
@bsra Kolay soruyu kaçırmışım Teşekkürler
-
@bsra Bozkurt Lotus Olayı dedim.kabul edilmez diyen çıkacak mı acaba
-
@taromisaki9 bende aynen böyle yazdım
-
Kitlerin hisse senedini satan kuruma kamu ortaklığı fonu demisler.Dogrumu bilmem memurlarda gordum.
-
Sosyal medyadaki sayfalarda barajın ortalama 24 net civarı olduğu söyleniyor. Tabi me kadar doğru ve güvenilir bilinmez. Bu forumda böyle bir çalışma yapıldı mı acaba.
-
@reagan dostum o kadar tarih kitabı gördüm.Bozkurt Lotus Davası yazanı görmedim.
-
@proteusay Türkçeyi dahil ediyorlsr mı hocam