2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@OseneBuSene Az daha devam ederse 22 neti görecek bence:)
-
arkadaşlar 1 soru daha vardı tuzak olarak mı sordular yoksa önemsemeden mi sordular bilmem yazıp da yeni tartısma yaratmıyayım isteyen mesaj atabilir.
-
Görüşümü önemseyen favlasin (((: size direkt net tahminimi yapacağım hic uzatmadan. 10 favdan aşağısına yazmam :)))
-
@OseneBuSene benden +1
-
@taromisaki9 ya kardes siz kafayi mi yediniz imkb yanlış cevap özel şirket nasıl kitleri satıyor sizin cvp yanlış arkadaşın verdiği kanun metni cok açık imkb kanununda nerde geçiyor kit hisse satışı
-
@vaner ben imkb dedim ama sana katılıyorum. Yanlış saydım zaten
-
@vaner tmm dostum biz kafayı yedik.ımkb yanlış.senin cvbın doğru.tebrik ediyor ve başarılar diliyorum
-
@vaner Yanlış cevap olması İMKB'de KİT hisselerinin satılamayacağından değil.İMKB'de 1987'de satılmaya başlıyor KİT hisseleri.Bunda bir sıkıntı yok.Yanlış olan bilgi bu değil.
-
Refah sorusunu tüketici refahını sormuyirmuydu .ben yanlış mı okudum acaba çoğu toplumsal refah diyor
-
@siyasetbilimci toplumsal refah miktarı diyordu yanlış yaptım
-
@mehmetsy ben bu sekilde yazdim hocam.hangi sinavda cikmis
-
Bu foruma baktıkça herşeyden şüphe eder oldum. HAK EDEN KAZANSIN. Herkes emeklerinin karşılığını alır umarım. Ben kaçar başınızı ağrıttıysam affola :
-
@siyasetbilimci Yalnız değilmişim.Bende tüketici refahı okudum dümdüz yapıp geçtim.Toplumsal refahmış.
-
@onuktekin 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@siyasetbilimci Yalnız değilmişim.Bende tüketici refahı okudum dümdüz yapıp geçtim.Toplumsal refahmış.
Ben 225 buldum geçtim .demekki yanlış okumadım baya tüketici diye de var .sosyal refahta.bklim kim haklı
-
@siyasetbilimci Toplumsal refah olacak hocam onda bir karışıklık yok ne yazık ki.Tüketici rantı+üretici rantı olacak.
-
@taromisaki9 benim cvp ta kanundaki ile ortusmuyor zaten yanlış görüyorum ne alakası var dostum yanlış bilgide ısrar edilmesi mesele
-
Arkadaşlar sizce mulakata son giren adayin dogru sayisi kac olur.(turkce dahil) herkes tahminini yazabilir mi? Tahminlerin ortalamasini alacam. Genelde dogru cikar Benim tahminim 25
-
@sofuoglu DIŞSAL EKSİ EKONOMİ ile alakası yoktu o sorunun.
-
@ultras06 sınavı tam olarak hatırlamamakla beraber Tufan Samet de de çözdüm
-
@realist Öyle bir durumu hatırlayamadım hocam. Hatırladığım "altı çizili çözün kattığı anlamı tek kelime ifade edin"
Zaten deyim anlamı olarak "altını çizmek" ifadesi vurgulamak anlamında kullanılıyor.
Yine de doğru cevabı hiç birimiz bilemeyiz. Bunlar sadece bizim yorumlarımız. Umarım herkes hayırlısıyla emeğinin karşılığını alır.