2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Sirius yüzeysellik 2.5 o zaman
-
@Sirius bu dediğiniz 2.5 - kalın çizgi 3 puandı hocam.
-
@fablo yazarin ozellikleri 2, yorum sorusu 3, anlamli kelimler 2,5, kalin cizgi 3, noktalama 2, anlamli paragraf olusturma 2,5 diye hatirliyorum
-
Yazarla normal insanları karşılastıran bir soru vardı 2 özellik istiyordu. Ben tek kelime yazılacak diye biliyorum. Facebook grubunda bir arkadaş bu soru hariç diğerlerinde tek kelime istiyordu demiş. Net hatırlayan var mı?
-
@Sirius Sanırım noktalama 2.5 du 5 noktalama vardı
-
@fablo noktalama herbiri ayri puan diye mi hatirliyorsun hocam. Ben hatirliyamadim
-
bozkurt lotus sorusu 3 puandi gozume carpmisti.cumhuriyetin ilani da 3 muydu acaba hatirlayan
-
-
@forumders 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Yazarla normal insanları karşılastıran bir soru vardı 2 özellik istiyordu. Ben tek kelime yazılacak diye biliyorum. Facebook grubunda bir arkadaş bu soru hariç diğerlerinde tek kelime istiyordu demiş. Net hatırlayan var mı?
bunu bilen ?
-
@fablo noktalamada 5 boşluk vardı ama tırnak işareti 2 boşluk ama bir işaret diye sayarlar yani 4 noktalama işareti var. 2 puan olabilir.
-
@forumders yaratıcı ve özgün yaptım tek kelime istiyordu.
-
@forumders 2 tane özellik ve birer kelimeydi o soru.
-
@ugur1144 ben de özgün olması - yaratıcı olması yazdım kabul etmezler mi bu şekilde
-
2 ve 3 puanli sorulardan emin olduklarinizi yazabilir misiniz? Yazarin ozelligi 2, kalin cizgi 3 puandi bunlardan ben eminim.
-
@forumders soruda özelllikle tek kelime istiyordu.
-
@ugur1144 hayda gitti desene soru olmasının hiçbir etkisi yok aslında ama napalım
-
@forumders ikinci kelimeleriniz anlamı etkilemiyor ama soruyu okuyanların yorumuna bağlı.
-
@ultras06 bozkurt - lotusu bende 3 puan diye hatirliyorum ama onun 2 paunlik karsiligi aklima gelmedi
-
@ugur1144 tam orayı okurken gözüne bişey kaçar dikkati dağılır da tam puan verir insallah
-
@forumders ne diyeyim ben de buna benzer yanlışlar yaptım insan hakları temel beyannamesi yazdım mesela