2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bsra kardeşim 27 doğru ile giremeyeceğini sanmak biraz abartılı olmadı mı? Kaçla kapatacak bu sınav?
-
@ultras06 kapmtan calıstım bende derse yabancıyım ve her sey koyu renkle yazılmıs gereksiz seylerler ugrastık günlerce
-
Arkadaş lar 24 net mülakata kalır deniyor da benim alan 18.5 Türkçe 14 gelir noktalama dan 1 puan gider diğer kısımlardan tam puan geleceğini düşünüyorum
İçişleri bakanlığı köy bütçesi 2006 sorularını yanlis saydim toplam 60.62 gibi bir puan ediyor .24,25*2,5=60,25
.olmaz gibi .standart sapma kaç onu bilmiyorum
En az bı 26 doğru şart gibi geçen yıl.nasil 24 olmuş -
@siyasetbilimci bende sizle aynıyım hocam 24 25 net civarımdayım . Bilmiyorum mülakata kalır mıyız. 19.5 alan kesin 5 6 doğru da türkçeden gelir mi bilmem
-
Standart sapma belirliyor demekki durumu .beş yıl oldu .elimde tek dayanağım bu sınav kaldı
Özel sektöre dahil bordürü başvuru yaptım alinmadim adalet bitirdim üstelik
Şimdi köy yerinde yaşamak zor işler ağır .sokağa çok çıkmıyor um neredeyse soran olur diye .üstelik kızım .birde evlilik muhabetleri derken canı çok sıkılıyor insanin .bir soruyla kaybedersem çok üzülürüm . -
@siyasetbilimci kardeşim öncelikle yaptığın cebirsel işlemler on numara beş yıldız
Geçen yıl 24 net ile 73.690 puan alan kişinin ortalama soru başı puan değeri standart sapma ile birlikte 73.69/24=3.07 oluyor.bu yıl da 25 net ile kapatacagını düşünürsek yahut tahmin edersek 76.25 lere yükselme ihtimali var.
27 ve üzeri net yapan (total olarak ) kesin mülakattadır. 25-27 arası yapanlar ise beklesin sıralamayı ya sondan girer yada az bir farkla kacırır.
-
bu cevabı "içişleri bakanı" olan sosu vardı iki tane .... bu sorulara "içişleri bakanlığı" olarak cevap yazan arkadaşlar onları kesin doğru olarak mı hesapladılar acaba?
-
@siyasetbilimci hocam ilk olarak şunu diyeyim. Puanlamalarda (0.5*4 tarzı olanlar hariç) kısmi puanlama yok. Yani noktalamadan gel yanlışta tamamı gider. Geçen yıl buralar en aşagı 27-8 ile kapatır deniliyordu çünkü herkes kendi dogrusuna göre hareket ediyordu Ösym dogrusuna göre değil. Buna dikkat etmek gerek. Geçen yıl 24 doğru ile kapattı. 12-13 bandı sapma geldi.
-
@kaymakamadayı yanlış saydım ben hocam Ahmet hoca kabul edilebilir dedi .
-
@kaymakamadayı ikisi birbirinden çok farklı. İşte kabul ediliyor sonra 27-8 ile kapatır deniyor. Geçen yıl e ben Devlet denetleme KuruMu da olur ne fark edilir dendi. Ya vesayet ile idari vesayet aynı şey dendi, ara seçin sonucu e 90 gün sonra da kabul edilir dendi. Ama ösym öyle demedi. Amacım moral bozmak veya heves kırmak değildir. Lakin olan durum Burdur kendimizi kandırmayalım. Sonra hüsran oluyor
-
Düşünün ki başbakanlık merkez teşkilatı yazdim .2006.2005teaklimdaydi
Sonra tüketici refahi diye anlayıp 450yi 225yazdim .sandık aklima geldi genel cevap butcedir kesin diyerek onu yazdim .kalkınma bakanlığı aklıma geldi .ulusal düzeyde deyince bakanlar kuruludur dedim .protokol 11 ve 14ikiside aklımda 11 dur dedim .buna benzer hatalar hatalar .İçişleri bakanı aklimdaykende görevden uzaklaştırma genel olsun diye bakanlığı yazdım .böyle oldu
O kadar için açıyor ki hata yapmak affediyorum kendimi
Offfff. -
@kaymakamadayı içişleri bakanlığı kabul edilir görevden uzaklaştırmaya yetkili mercii yi(makam) soruyordu
-
@siyasetbilimci Hocam sıkmayın canınızı hepimiz bu tarz hatalar yapıyoruz ve sınav işte bu yuzden yüksek kapamayacak bildiğimizi
bile yanlıs yapabiliyoruz insanız sonuçta en güzeli beklemek -
Sınav sonuçlarını huşu içinde bekliyorum... o zaman capsler havada uçuşacak ((((:
-
@antimadde kanunda ne yazıyorsa o kabul edilir bence
-
@fetih kanunda içişleri bakanı
-
soru kökü yetkili mercii kardeşler şahsi düşüncemi söyledim
-
@antimadde oylemiydi öyleyse kabul edilir ben soruyu hatirlamiyorum
-
@antimadde 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@antimadde 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Yetkili merci makam demek .soru öyleyse tmdmdir .kim uzaklasirir diyen varda
-
@onuktekin Abi ne yaptınız ya? Geçen sene türkçesiz 60 puan üstü neredeyse derece yaptı. 60 puan 24 doğru yapıyor + 6 Türkçe ile 30 doğru yani 75 puan yapar hem de standart sapmasız(ayrıca alan %60'ını oluşturuyor.). Geçen sınav standart sapma dahil 73 ile kapattı. Eğer 32kişilik bir örneklemde bu kadar yüksek yapan varsa sınavın (türkçe dahil) 29 ile dahi kapatması biraz hayal olur.