2017 Kaymakamlık Sınavı
-
en yüksek alan arkadaşin iktisatta verdiği cevaplari merak edenler favlasin (((;
-
@kamikaze 62,5
-
@suayipgzc sayın hocam önceki mesajlarınizda türkce hariç 20 net beklediğinizi yazmissiniz. Nasıl 62,5 oluyor ?
-
türkçe dahil 72.5
-
@OseneBuSene türkçe ile birlikte 25 net olarak hesapladım tahmini kardeşim. Türkçesiz mi yazıyorduk. Türkçesiz 50 puanım
-
@hahamas Türkçesiz kaç hocam?
-
Hâlâ gelmis de aldiginiz egitim, durusunuz , temsil kabiliyetiniz diyosunuz ya siz bu masallara inaniyosaniz size diyecek bi sey yok
-
''insan izah ve ispat edemediğini itham, anlayamadığını inkar eder'' demiş Cemil Meriç nede güzel demiş.. arkadaşlar sonuçta 400 kişi hakkıyla sınavı kazanıyor ve bu 400ün hepsi mesleğe talip ama sadece 100ü alınacak refarans önemli olabilir ama belirleyici bir faktör olduğunu hiç düşünmedim mülakatta elenen biri olarak çünkü en fazla 10 15 kişinin süpersonik referansı var geri kalanların ise hemen hemen aynı derecede refaransı var, kazanıp kaybetmeyi şahsın kendi donanımları belirler kanaatindeyim.. en son söz nasipte varsa hiçbir şey engel değil arkadaşlar bu kadar mental düşünüp içinizi hiç yoktan karartmayın..
-
@onuktekin 59
-
@Mimar Mülakat puanlarındaki küsuratlar bile çok şey anlatıyor
-
@Ömermuhtar hocam mulakata girmeden once referans isteniyor mu
-
@Sirius evet en az 2 tane ama ben bunu çok doğal karşılamıştım üst kademe yönetimine talipsen haliyle referans şart ABD ve birçok gelişmiş ülke içinde bu böyle..
-
×××××××××××××xxx
-
.................
-
Mülakat komisyonunda kaç kişi var? 3 kişi varsa eğer 3 kişinin verdiği puan toplanıp 3 e bölünüyor galiba.Küsuratların sebebi bu olabilir. Küsuratlar hep 333 ve 667. muhtemelen bu yüzden böyle kusuruma bakmayın arkadaşlar
-
@Mimar arkadaslae hayal dünyasında yaşıyor çok belli. Bu güzellemelerin başka bir açıklaması olamaz kardeş.
-
@Mimar aynı zaviyeden bakmıyoruz kardeşim öfkelenecek birşey yok.. ben sadece şunu diyorum senin dediğin varsa şayet bu çok sınırlı sayıdadır ve bunlarda en nihayetinde sınavı kazanmışlardır bi ikincisi referans arayıp kaybedenlerin refarans arayıp kazananlara hiç bir söz hakkı yok bu konuda, orasıda ayrı bi konu ya neyse.. dediğim aslında şu hepimiz sınava emek verip nasipse olur diyerek yola çıkmışız arkadaşım, gayrısı takdiri ilahi deyip tevekkül etmişiz aradan çıkan 3 5 kişiyi baz alıp hepsi böyle demek pek uymuyor bana..
-
@kek kardeşim ben 103. dönem mülakatında zaten kaybettim ama dediğim gibi nasipse hiçbir beşer önümüzde duramaz. hala aynı yerdeyim yani..
-
@kek samimi tavsiyen içinde çok teşekkür ederim kardeşim inşallah hayırlısıyla kazanırsın..
-
@Ömermuhtar Referans konusunda biraz bilgi verebilir misiniz hocam, ben yeni mezunum bu konularda bilgim yok. Referans olan kisinin hangi bilgilerini bizden istiyorlar? O kisileri arayip bizim hakkimda bilgi aliyorlar mi? Referansin ne kadar ust kademede birisi olmasi avantajli olur?