2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sınavzedee Şu konu başlığının sınavdan biraz öncesinden şu döneme kadar baktım.Hiç öyle bir şey görmedim.
@OFLU61 Buradakilere çoğu sallıyor,saçmalıyor demişsiniz.Bir iki trol dışında sorular gayet seviyeli bir şekilde konuşulmuş ve destekli bir şekilde anlatılmaya çalışılmış.Haksızlık ediyorsunuz.
Bir de soru önergesi usulün adıdır.Kemal Gözler http://www.anayasa.gen.tr/tbmm-gorevyetkiler.htm sınavı okuyanlar sayar saymaz bilemem ama denetleme yöntemiyle denetleme yönteminin usulu farklı şeylerdir.
Tartışılan sorulara bakınca Cahit Zarifoğlunun dizeleri geldi aklıma:
Zirvesine göz koyduğum dağlara bak
Koşup takıldığım çitlere bak
@kamikaze @onuktekin benim hesapladığım türkçe ve şüpheliler dışında 52,5 .
Hepimiz için hayırlısı olsun. -
@leventgöktuğ haklısınız . sayfada cok yer kaplamaları sebebıyle sankı herkes saçmalıyor gıbı algıladım . aslında bunları yapan en fazla 2-3 kişi .
-
@FC-Real-GDP sadece sordum hocam kabul edilsin edilmeli veya edilecek gibi ifadeler kullanmadım.
-
@odaklan25 kusura bakmayın gece gece kötü espri oldu.
-
@VitoAndolini şunu da ekleyelim, kendini eleştiren birini anında Twitter'dan engelleyen biri olma özelliğine sahip..
-
@FC-Real-GDP Sorun değil hocam. Forumun amacının tecrübe paylaşımı sınav hakkında bilgi ve soruların cevapları hakkında FİKİR YORUM olduğunu düşünüyorum. İyi geceler
-
@OFLU61 En basitinden 2006'nın neden olmayacağını herşeyle anlatmışlar.İMKB sorusu olsun,döviz kuru sorusu olsun hakikaten emek verilerek açıklayan arkadaşlar olmuş.Zaman isteyen işler bunlar.Paylaştıkları şeyleri okumadan dan dun cevaplar verilmiş.Daha okuduğunu anlamaktan aciz adamlara,trollük yapanlara sabırla ve iyi niyetle bişeyler anlatmaya çalışan arkadaşları da tebrik ederim.Paylaşılanları okudum bilmediğim şeyler de öğrendim.Hepsine teşekkür ederim.Umarım forumdaki bu hava bozulmaz.
-
@görünür-el Hocaların geneli öyle hocam.Facebookda mağlum gruptan attılar ve engellediler beni. Sebebini bile söylemeden. Kahroldum
-
@sınavzedee hocam iktisat konusunda cok iyi degilimdir onun icin kesin bir şey soyleyemem
-
@sınavzedee hocam senle bu soruyu da ayni cevaplamisiz.hatta tufan sametin deyimiyle yonetimli dalgalanmaya birakilan esnek kur.osym degerlendirecek artik.oraya esnek kur yazilcak kadar bi bosluk birakmis farkettm lakin tufan sametin dedigini sıkıstirarak yazdim
-
@enea bende dalgalı (serbest) kur yazdım kabul ederler mi acaba bu şekilde ?
-
Ben burada basit birşey yazdım millet hala usul v.s diye geçiyor diyor ve anayasadan ornekliyor.kardesim tamam bende temelinde önergesi kabul edilir diyorum. Nedeni de basit. İç tüzük te soru önergesi diye bizzat geçiyor.sonra diyorum ki esnek serbest edilmez o zaman diyorum, TCMB sitesinde guclu ekonomiye geçiş programında indirin bakın dalgalı kur diye geçiyor .. o zaman yok diyor biz sorduk esnek edilir diyor.tamam o zaman madem böyle sınav bu ölçüde değerlendirilebilir o zaman serbest, esnege de puan verilmez.mulki idare amirliği hizmetleri sınıfının birden çok cevabı olduğu görülmüş.sonuc olarak sınav sonuçlarında bunlarin hepsi belli olacak.
-
@Dolaylı-tümleç Bende esnek yazdım bence bu konuda sıkıntı cıkarmaz ösym
-
@Dolaylı-tümleç esas cevabın dalgalı oldugunu düşünüyorum ama esnek ve serbest kur cevabinin da kabul edilecegini dusunuyorum bakalım osym ne diyecek
-
“Bir resim, bin kelimeye bedeldir.” (Çin Atasözü)
"Bir resim bin kelimeye bedeldir düşüncesiyle mümkün olduğunca görsellerle açıklamalar yapılmıştır."
https://i.hizliresim.com/JO71yo.png şükür anlamı yakalamışım bari bundan tam puan alayım hepsi yarım yamalaktı -
@forumders Birçok kelimeyle anlatamadığımız anlatmakta zorluk çektiğimiz bir olayı,onun bir resmi ile daha iyi anlatabiliriz yazdım bende,biraz saçmalamışız,yanlış kabul ettim zaten bu soruyu.
-
Resim sorusunda aciklama konusunda,anlaşılma hususunda kelimelere göre daha etkileyici olmasından bahsetmek gerekiyordu farkli cümleler kurulabilir ana tema buydu kanaatimce
-
@OseneBuSene Kısır bir tartışmaya döndü iyice.Sınav sonuçlarında neye ne vermişler iyi kötü belli olur artık.
-
Bu resim sorusu 3 puan noktalama işaretleri sorusunda bir bütün olarak 2,5 puan ( her boşluk puan değil)hatirliyorum... Kesin emin olan varmı?
-
@onuktekin aynen dostum.sende emek veren bir arkadaşımızsın . Hakkımızda hayırlısı.