2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@odaklan25 bence var bende bozkurt yazanlardanım
-
@muzlusut tecrübeli arkadaşlar ne diyolar bu konuda acaba ??
-
@gökbörü öyle gibi duruyor kardeşim
-
@muzlusut hocam ben de sadece bozkurt-lotus yazdım sonra silip Lotus Davası yazdım.Umarım kabul edilir.Bozkurt-Lotus olayının olduğunu biliyodum ama dava adı olarak sorunca ikilemde kaldım.
-
@daniel1907 hocam bende aynıyım dava ismini görünce Bozkurt Davası yazdım
-
@odaklan25 ösym iki senedir sınavda bozkurt-lotus olayını soruyor.Çok ilginç.Umarım kabul edilen alternatif cevaplar arasında yazdıklarımız vardır.
-
@fetih "mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı" ve "etkin değildir, kısmi etkin değildir, hiç etkin değildir" gibi alternatif cevaplara baktığımızda, bu sınavda; dışlama-tam dışlama, dalgalı kur-yönetimli dalgalı kur-bakanlık merkez teşkilatı-merkez teşkilat gibi cevapların birbirine alternatif olacağını düşünüyorum arkadaşlar.
-
Köy sandığı yerine köy kasası yaZanın durumu nedir sizce
-
@daniel1907 umarım vardır ya bi fikrim yok açıkçası
-
@hakimim_25 Muhtarın cebi yazmadığı için pişman olabilir
-
"birilerinin gizli eylemlerinin diğerlerinin ödentilerini etkilemesi" sorusuna burada verilen cevaplardan bazıları sınavda benim de aklıma geldi ama ben cevaba kayıt dışı ekonomi dedim hiç bu cevabı veren yok mu aranızda.
-
@sınavzedee aynen ben de kayit disi ekonomi dedim.gizlilik vergi kacirma odenti ucret maas ordan makro bi kavram geldi aklima.
-
Arkadaşlar iyice azitmaya başladınız bilenin ne kabahati var diyesi var insanın Bozkurt davası lotus olayı bunlar sifir puan
-
@kek önceki yorumlarınızı bir daha gözden geçirin öyleyse bence. esip gürlemiştiniz bazı cevapların kabul edilmez olduğu konusunda.
-
@ultras06 ben yine de o soruyu yanlış sayıyorum bence sen de öyle yap.
-
.........
-
@sınavzedee yuzde 0.1 ihtimal bile vermiyorum zorlama cevapti
-
@OseneBuSene evet dalgali kur diye geciyor ama aöf kitabında serbest,esnek ve dalgalinin ayni sey oldugu yaziyor insanlarda iddialarini buna dayandiriyorlar
-
@enea peki yönetimli dalgalı kur cevabına ne diyorsun
-
@vaner aynen hocam doğru diyosunuz (!)