2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Cümleten iyi akşamlar
Yeni mezun olarak bu sınava girdim ve kendimce hazırlanmaya çalıştım.14 Gk-Gy 14,5 Alan neti bekliyorum.Sizce oluru var mıdır ?
-
@Larendeli İnşallah olur.Benim de sizinkiyle hemen hemen aynı.
-
@Larendeli birinci olurdun galiba kardesim biraz daha dikkat etseydin
-
@themga olur
-
@themga Benimki de 14.5 Alan + 10 GKGY... Tartışmalıları doğru kabul etmedim...
-
@makif34 sizin nasil
-
@makif34 Teşekkür ederim hocam sizin nasıl ?
-
@Emirkym benim tartışmalılar kafadan yanlış zaten hiç hesaba bile katmadım sadece hizmet yerinden yönetimlere doğru gözüyle bakıyorum o kadar.Hakkımızda hayırlısı.
-
@themga Hocam ben de Türkçe'den 1 soruyu doğru yaptığım halde yanlış kabul ediyorum... Buradaki netler doğruysa benim pek şansım yok... Toplam doğru sayım 24.5 oluyor... Yığılmanın olduğu aralıktayım muhtemelen... Tabi bunu buradaki yorumlara göre söylüyorum. Manipülasyon varsa bilemem...
-
@kaya06 türkçe hariç 25,5 imkb var tartışmalı olarak doğru saydım
-
@makif34 o zmn sansin yuksek kardesim iyi bir siradan girersn
-
@kaya06 eğer kodlamayı doğru yapmışsam umudum fazla bakalım
-
@makif34 yaş?
-
@kaya06 34
-
@Dolaylı-tümleç hocam bende hizmetsel yerinden yönetim yaptım. Anayasa da merkezden yönetim ve yerinden yönetim diye geçiyor. Hizmetle alakalı bi ifade yok. Kanunda da yok.Ancak doktrin de Yerel Yerinden Yönetim ( belediye ,köy ) ve Hizmetsel - Hizmet Yönünden -Hizmet Bakımından Yerinden Yönetimler diye ifade eden hocalar var. Bunlardan herhangi birinin kabul edilebileceğini düşünüyorum.
-
@odaklan25 arkadaslar mesela deseydi ki yapilan bir idari islemin kim tarafindan ve hangi usulle yapildiysa o sekilde kaldirilmasina ne denir? Kanunda bu da yok ama doktrinde yetki ve usulde paralellik var hepimz bunu yazardk di mi hizmet yerinden yonetim de oule bir sey
-
@kaya06 Hocam zaten hatırladığım kadarıyla "Anayasaya göre" gibi bir ifade yoktu. Yani soruyu Anayasaya göre sormadılar... İdari teşkilat sorusuydu. Kutluay Kararlı da soruyu "İdari Teşkilat" sorusu olarak değerlendirmiş yayımladığı PDF'de...
-
@odaklan25 hocam hizmet yerinden yonetim kuruluslari kabul olurmu ki.normali hizmet yonunden.hizmetsel sifati bunu karsiliyo.hizmet de biraz cumle dusuyo gibi;)
-
@ultras06 hocam bende hizmetsel yerinden yönetim kurumları yazdım umarım kabul edilir
-
@kaya06 Hocam benimde imkb hariç 23 geliyor türkceden de 10 puan gelir sizce nasıl olur