2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Emirkym eyv kardeşim şimdi soruda 1986 da yetki verilen diyor ozellestirme idaresi 1994 te kuruldu görünüyor kanuna bi zahmet acip baksanız kamu yatırım ortaklığı idaresinin ozellestirme idaresine dönüştüğünü göreceksiniz çünkü Kamu yatırım ortaklığı idaresine yapilan atiflar oib ye yapılmış sayılır diyor kamu yatırım ortaklığı idaresi 1986 da kurulup hisse satislari için yetki almış kurum ben demiyorum kanun diyor 3 haziran 1986 tarihli resmi gazete 13.madde soru kökü
-
Şunu da belirtiyim ösym ozellestirme idaresi başkanlığına puan verirmi bilmiyorum ben o soruyu net saymadım zaten herkese başarılar
-
@vaner sana su andaki kurumu mu soruyo.? kurulus kanununda kamu tuzel kisisi yaziyo.yeterli degil mi? kanun kanun diye martaval atiyosun ac oku.
-
@ultras06 Son gönderimi oku istersen bi de uslubunu duzeltirmisin karşında mac izlediğin arkadaşın yok iyi akşamlar
-
@vaner uslup konusunda tavsiye verme.gecmise bak yazismalarini izle istersen.
-
@ultras06 Tamam kardeş yazma bana
-
@vaner nasıl vaner, iyi vakit geçiyor mu böyle ?
-
Arkadaslar kac gundur takip ediyorum cok az yazdm ama gercekten kisir bi döngu icindesiniz kendi cevaplarinizin dogru olmasini istiyosunuz en dogal hakkiniz geceli gündüzlu calistiniz emek verdinz hakettiniz ama birbirinizi kirmayin belki de gun gelcek iki komsu ilceye kaymakam olcaksiniz birbirinizin yerine bakacaksiniz izinlerde. Bazi sorularda israrla tartisiyosunuz birakin cevap nolursa olsun muhabbetinizi pekistirin makamla ilgili paylasimlarda bulun varsa akliniza takilan bunlari sorun birbirinize. Ayristirici degil birlestirici noktalari kesfedin insallah egitimde de bulusursunuz.Daha guzel olmaz mi
-
Arkadaşlar,Kanunda hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşları diye geçiyor mu ?
-
@Dolaylı-tümleç Hayır hocam doğrudan doğruya kanunda yok.
-
Hizmet yerinden yazdiktan sonra kabul eder diye dusuniyorum
-
@onuktekin o Zaman farklı ifadeleri kabul etme ihtimali var mı ? Hizmet yerinden yönetimler yazmıştım.
-
@kaya06 "Hizmetsel (Fonksiyonel) Yerinden Yönetim" yazmıştım ben ona
-
@Dolaylı-tümleç neden olmasin kardesim dün arkadas paylasmisti sinav kagidigini inceledigine dair mesela mulki idare amirligi hizmetleri diye geciyor ama mulki amirligi kabul etmislerdi onun gibi
-
@Emirkym bana da öyle geliyor,önemli olan yerinden ifadesiydi.
-
@Dolaylı-tümleç http://s6.dosya.tc/server11/uxs4yz/kamu_kurumlari.pdf.html bu Bilal Canatan Hoca'nın kitabından. İki farklı ifade kullanmış o da. Bence kabul ederler hocam kanunda belirtilen bir şekil yok.Mülki idare amirliği sınıfı için bile 5 tane filan alternatif vermişler geçen sene.İçiniz rahat olsun.
-
Burda birbirinizi tesvik etmeli ve morallendirmelisiniz
-
@kaya06 bu sınava girmediğinizi yazmıştınız yaştan dolayı mı boşa kürek çekeceğinizi düşündüğünüzden mi özelden mesaj atabilseydim atardım bu mesajı
-
@onuktekin hocam şu platformda saygı duyulası insanlardansınız gerçekten tartışılan her soruya yönelik kanun/akademik kaynak/tez vs ile burada paylaşıp soru işaretlerinin giderilmesi noktasında buradaki birçok arkadaşa yardımcı oluyorsunuz.
-
kaymakam a. sınavı guy tercihi gibi değil. kim ne konuşursa konuşsun, kaç puan alırsa alsın başkasının sonucunu etkileyemeyecek. bu kadar holiganlık yapmaya, hele söylenenleri takmaya hiç gerek yok. sözüm meclisten dışarı.