2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@numerus 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@deulu - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı
- Dışsallık
- Köy defteri
- Kamu Kuruluşu (??? )
- 2006
- İşgücü
Bunları yanlış kabul ederek 24 doğru hesapladım ben de. Ama benim Türkçem iyidir. Bağlaç olan -de ayrı yazılır meselaAllah gönlünüze göre versin.
Ben de görevden uzaklaştıran merci İçişleri bakanlığı , başbakan lik merkez teşkilatı, 2006 ,bütçe komisyonu,köy bütçesi cevaolarim yanlış .24 nette benden
-
@turgi kişisel verileri koruma kurumu olmalı bağımsız idari otorite olarak tek o var 10. BİO
-
@bfroki 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@turgi kişisel verileri koruma kurumu olmalı bağımsız idari otorite olarak tek o var 10. BİO
O kolay soriyida tam okumayio Türkiye insan hakları ve eşitlik kurumu yazdım .bir sınava bu kadar yaklaşıp kaybetmek ...gerçekten tarifsiz,
-
@siyasetbilimci hocam siz anlaşılan çok heyecanlandınız sınavda.
-
@fetih1453 benimle aynı nerdeyse esnek kur kesinlikle doğru say hizmet yerinden yönetim kuruluşları da 26 senin bence diğer soru bende de kurumsal olmayan nüfus dedim sivil yazmadığım için doğru saymıyorum bence onu da sayabilirsin net 27
-
@bfroki kurumsal olmayan sivil nüfus'ta sanki çalışma çağındaki kurumsal olmayan sivil nüfus yazsanız kabul olma olasılığı yüksek ancak sadece kurumsal olmayan sivil nüfus ifadesi yeterli değil gibi.
-
@deulu @fetih1453 benimle aynı nerdeyse esnek kur kesinlikle doğru say hizmet yerinden yönetim kuruluşları da 26 senin bence diğer soru bende de kurumsal olmayan nüfus dedim sivil yazmadığım için doğru saymıyorum bence onu da sayabilirsin net
-
@ugur1144 kardeşim benim anlatmaya çalıştığım bu ;
yokluk
bir hukuki işlem hiçbir sonuç doğurmayacak şekilde yapılırsa işlem hiç yapılmamış sayılır yok sayılır.eski hukukçular buna yok demezler de keenlemyekun derlermuhtemel ve alternatif cevaplar
yokluk
keenlemyekün
yok hükmünde olacaktır. ama asıl cevap yokluk tur. sıkıntı değil 3 ü de kabul edilecektir bence -
@bfroki TÜİK resmi sitesinde kurumsal olmayan nüfus diye geçiyo sıkıntı olmaz alternatif cevap sonuçta
-
yönetimli esnek kur ve hizmet yönünden kuruluşlar cevapları kabul edilir mi acaba ya da bir şeyler çıkar mı çok merak ediyorum. iyice dikkatsiz davranmışım kafam göre yazmışım valla.
-
@siyasetbilimci 2 yıl sonra tekrar sormazlar 2015 de sordular o mantıkla yapıladabilirdi gerçi tarihte de Bozkurt-lotusu üst üste sordular
-
@Ecinar 4t denemede Yüksel bilgili hocada kurumsal olmayan sivil nüfus olarak almıştı...işsizler, iş aramaktan vazgeçenler, çalışanlar toplamını. Zaten o denemeden dolayı öyle yazdım sınavda Facebook gruplarında fotosunu da paylaştım...
-
@gökbörü sınav birincisi en fazla 2 yanlış yapar bu sınavda bence. 34-35 yapan ilk 50'ye girerse iyi.
-
@FC-Real-GDP HOCAM 25-26 DOĞRUM ÇIKIYOR 40 SORUDAN HESAPLADIM. BU SENE PUANLAR NASIL OLACAK KAÇ DOĞRU İLE GİDİLİR
-
@aliserdar-çetin benim tahminim 27-28 ama pek tecrübeli biri değilim.
-
@kaymakamadayı yok hükmündeyle keenlemyekun aynı anlamda ancak yokluk farklı bazı hukukçular yoklukla, keenlemyekun aynı anlamda kullanıyorlarmış fakat öğrendiğim kadarıyla aynı anlamda değiller bunun yanında diğer mesajlarımı okursan söylediklerinin yanlış olduğunu göreceksin. Bilmiyorum ösymnin cevabı ne olacaktır ancak ağır bariz hata durumunda idari mahkemeler işlemin YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI nedeniyle iptal yaptırımını uygulamışlar. Diğer daha hafif hata durumlarında ise idare mahkemeleri YOKLUK nedeniyle dava açılmasını reddetmişler. Umarım açıklayıcı olmuştur ben sorunun cevabına iki ihtimal veriyorum. Ya YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI (yanlış olabilir) . Yada YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI nedeniyle iptal olabilir.
-
1-45 gün, 2- 3 seçim çevresi, 3-soru, 4- 7 gün, 5-içişleri bakanı, 6- süreklilik, 7-15 gün, 8-fonksiyon gaspı, yokluk, 9-kalkınma bakanlığı, 10- 5 yıl, 11- 2 ay(tüzük sorusu), 12- başbakanlık, 13- Hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları, 14- plan ve bütçe komisyonu (diğerine imar ve bayındırlık komisyonu yazdım), 15- içişleri bakanı, 16- genel kurul, 17- insan hakları evrensel beyannamesi, 18- cumhuriyetin ilanı, 19-bozkurt lotus davası, 20-1946, 21-istanbul menkul kıymetler borsası, 22- 2005, 23- serbest döviz kuru, 24- 5, 25-0,8 bunlar doğru sayılabilecek(hiçbirine kesin doğru demiyorum) sınavda verdiğim cevapların aynısı fikir belirtmek isteyen arkadaşım olursa hangisini yanlış saymalıyım veya belli olmaz güvenme dediğiniz cevap varmı
-
merhaba arkadaşlar
benimde yorum sorusu hariç türkçeyi 5 kabul edersem toplamda 29 doğrum var.
saymadığım şüpheli sorularım,
"dalgalı kur rejimi" "imkb" "hizmetsel yerinden yönetimler" "dışsallık" "dışlama" "kurumsal olmayan nüfus"
listeye ekleyebilirsiniz. -
Türkçe hariç 27 doğrum var; cumhuriyetin ilanı 2 puandı sanırım. O yüzden türkçe hariç 67 puanım var. Beni de listeye ekleyin:) @kamikaze
-
............