2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@vaner dediğin 65 üstü olanlar türkçe dahil olanlar mı?
-
@ugur1144 ........
-
@deulu bence saydıklarınızın hepsi doğru. Türkçeniz de iyiyse (ki iyi olduğunu düşünüyorum) 1. bile olabilirsiniz.
-
Arkadaşlar sınav 1. si arkadaşımızın 85 civarı ham puanı olur 34-35 doğru baz alırsak ham puan olarak aradaki fark son kişi ile genelde 20-21 puan civarı olur arkadaşlar yani 65 civarı ham puan yetebilir sizin görüşleriniz nedir bu konu hakkında ?
-
@odaklan25 Bence detaylı bakmamışsın Kemal gözler özellikle Türk hukukunda bu ayrımın yapılmadığını değil hatalı olduğunu söylüyor. Bunun yanında biraz araştırma yaparsan son yıllarda Türk idare Hukukunda iki türlü kararın da verildiğini görürsün yani ayrımın yapıldığını görürsün. Benim niyetim durduk yere polemik çıkarmak tartışmak değil, tesadüfü olarak osym nin 2015 yılında iki cevabı aynı anlamda kabul etmediğini gördüm ve bunun üzerine ikisinin arasındaki farkı araştırdım. Bunun yanında Hukuk fakültesini bitirmen birşeyi değiştirmez çünkü zaten çoğu hukuk fakültesi hocası muhtemelen bu konuyu hatalı anlatıyor.
-
@gökbörü geçen sene en son puan 73-74 olmuştu sanırım
-
@ugur1144 .......
-
@kemoenes hayır 72.6 civarıydı. 73 ü görmedi.
-
@kemoenes ham 63 küsur demektir yani bu geçen sene takriben
-
@numerus üzerinde ihtilaf olanları bir köşeye ayırdım açıkçası çok fazla ümitlenmemek adına. türkçeye gelincede fena değildi ama yinede onada 3 doğru diyorum . Geriside nasip artık
-
@odaklan25 Arkadaşım benim hukukla uzaktan yakından alakam yok. Ancak şunu söyleyebilirimki belki bu yüzdendir ki bu konuyu sorgulama gereği duydum. Bazı durumlarda konuyu hiç bilmeyen birisi daha iyi görebilir.
-
@ugur1144 aynen hocam çok bilen ayrıntılara girip çok yanılır, basit ve sade düşünmekte fayda var bence de.
-
@deulu - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı
- Dışsallık
- Köy defteri
- Kamu Kuruluşu (??? )
- 2006
- İşgücü
Bunları yanlış kabul ederek 24 doğru hesapladım ben de. Ama benim Türkçem iyidir. Bağlaç olan -de ayrı yazılır meselaAllah gönlünüze göre versin.
-
@ugur1144 ........
-
@gökbörü 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
ham 63
aynen hocam aşağı yukarı bu civarlarda oynar diye düşünüyorum.
-
@köykorucusu daha önce yanıt verildi 14. ek protokol 17. madde
-
@odaklan25 Asıl ben teşekkür ederim söylediklerimi ciddiye alıp araştırma yapma gereği duyduğunuz için bazı arkadaşlar 40 yıllık idare hukuku profesörü gibi anlayıp dinlemeden tepki vermeye başladılar. Burada birbirimizin görüşüne saygı duyup sorgularsak forum gerçek amacına ulaşmış olur.
-
@hahamas Evet
-
@realist hocam teşekkür ediyorum gözümden kaçmış.
-
@Mehmed-Kemal neye dayanarak veriyorsunuz bu cevapları bazıları kesin cevap fakat bazıları üzerinde hala tartışma var.