2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@erdem 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@M.KuruFasülye kamu yararı yerine kamulaştırma alternatif olabilir mi
Kamulaştırmada da kamu yararı kararının alınması gerekiyor sonuçta bence güzel soru.
-
@mülkiye1903 kamu yararı yazıp silip kamulaştırma yaptım yanlış saydım doğru sayarlarsa ne ala ama bence şansım yok
-
.........................
-
@M.KuruFasülye ok anladim şimdi dostum
-
..........
-
@a1903 25 doğrunun altında yapanların mülakata kalamayacaklarına dair tek argümanın bütün soruların 2,5 puan olması mı
-
@erdem 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 kamu yararı yazıp silip kamulaştırma yaptım yanlış saydım doğru sayarlarsa ne ala ama bence şansım yok
Kamu yararıni silmen biraz üzücü olmuş ama kamulaştırma diyen tek sen değilsin bugün bunu duyduğum 3. kişisin.
-
biri der ki bütün sorular 2,5 puan olduğu için sınav 25 doğrunun altında kapatmaz diğeri der ki türkçesiz gk-gy 10 doğrum var vs. burayı da o malum forum sitesine benzetmeye çalışıyorsunuz.
-
Kamu yararı kamulaştırma vs şu soruyu hatırlatır mısınız ?
-
@a1903 aihs ve bizim anayasamızda mülkiyet hakkını sınırlandıracak ortak neden. o da kamu yararı.
ben başka bir cevabın kabul olacağını düşünmüyorum soru gayet açık ve net.
-
Alternatif cevap diye bir şans yok heralde bütün soruların tek bir cevabı var sanırım
-
@a1903 var hocam bazı sorularda. Ösymnin 2015 yılında yayınladığı örnek açık sorulara bakarak fikir edinebilirsiniz. Ama bütün sorularda yok herhalde.
-
Süre soruları çok zordu 2 ay 45 gün 2 hafta vs.
-
@a1903 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Süre soruları çok zordu 2 ay 45 gün 2 hafta vs.
Türkçe soruları bile baya tuzak doluydu dostum. Noktalama işaretli soruda son noktalama işaretinin ... nokta olduğunu savundum diye linç yedim memurlar nette.Onu bile yanliş yapmişim gerisini sen düşün
-
@mülkiye1903 neymis son noktalama
-
noktalı virgüldü en sonuncu
-
@mülkiye1903 yok artık:) 3 noktaya verilecek en güzel örneklerden biri kendisiyken bunu savundunuz diye lince uğramanız, sabırlıymışsınız vesselam:)
-
Bizim sınıfta herkes ilk arada çıktı sınavdan
-
@kombassankoma 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mülkiye1903 yok artık:) 3 noktaya verilecek en güzel örneklerden biri kendisiyken bunu savundunuz diye lince uğramanız, sabırlıymışsınız vesselam:)
Sorma ..imkb diyenler bile var yani o derece
-
@mülkiye1903 her şeyden şüphe eder olduk en sondaki üç nokta değil miydi ?