2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@a1903 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
1215 yılında kabul edilen vs diye devam ediodu çok eminim kesinlikle Magna Carta bence cevap
Ben 1215 diye yazdığı icin evrensel bildirge yaptim zaten
-
@a1903 hocam kaya06 arkadaşın dediği gibi ya size farklı sorular dağıttılar ya da bizimle kafa buluyorsun
-
Ben Magna Carta dedim doğru olur mu ki
-
Ben Magna Carta dedim doğru olur mu ki
1948 de kurulan insan haklarının belgesini soruyodu 1215 hatırlamıyorum ben
-
@Dolaylı-tümleç Valla kafa bulmuorm hatırladığımı sölüorm
-
@a1903 alternatif cevaplar arasında magna carta-senedi ittifak-Kanuni Esasi-Paris prensipleri kesinlikle vardır. İçiniz rahat olsun +1 ekleyin.
-
@Dolaylı-tümleç Sen heralde 40'ta 40 yaptın bu kadar özgüvenli dalga geçtiğine göre
-
@a1903 hocam sen kaymakamlık sınavı diye aynı gün yapılan başka bir sınava girmiş olabilir misin?
-
@a1903 valla hocam ilk önce sen başlattın.
-
İçerik kaldırılmıştır
-
@Dolaylı-tümleç kardesim lutfen pas atma arkadasa bariz bi sekilde kafa buluyor birakin kendi kendine calim atsin
-
@Dolaylı-tümleç neyse dikkate alıncak biri değilsin işine bak
Bence bu kadar ağır konuşmamalisin.
-
Keşke kpss kaldırılmasaydı
-
@beratkarahanlı o da cozum degil ama yine de lazimmis demekki
-
Arkadaşlar yazışmalarda seviyeyi düşürmeyin, bazı arkadaşların sataşdıkları entryleri var bir daha uyarmadan engellemeye başlayacağız.
-
@kaya06 bu kadar olmamalı ama ya Allah insanı yarattı ve akıl verdi biraz mantıkla hareket etmek lazım. Olabilir sınav heyecanı hatırlamayabilirsin soruyu sınavdan snra forum bunun için var. Fikrini söylersin açıklamanı yaparsın delil varsa söylersin olur biter. Çok gereksiz bir şekilde uzatılıyor bazı şeyler. Biri çıkıyor komisyonda soru hazırlayan hocasına sormuş muş. Bir çıkıyor bilmem bir hoca öyle dedi diye kesin cevap oymuş. Ya tamam fazla okuyup araştıran bir millet değiliz ama hedefi kaymakamlık olan birisininde araştırması lazım. Soru ne diyor köy kanununa göre diye başlamış cevabıda orda kabak gibi köy sandığı diyor hala yok köy bütçesi yok köy derneği. Tlnin ilk tedavüle çıktığı yıl diyor vay efendim 2005 te eski parayla birlikte kullanıldı diye 2005 olmaz diyor. Gecen yıl kağıdını gören arkadaşlarda elli defa açıkladı durumu bazı soruların alternatif cevapları olacaktır elbet ama beyanname olur bildirge olur sonu magna kartha nedir abi allah aşkına.
-
Bence asıl şok sonuçlarda yaşanabilir.goruyoruz ki sırf dalga geçmek,satasmak için bile üye olan var.bu anketlerede sirayet etmiştir.
-
Sayistay gibi kaymakamliğa da tekrardan kpss sarti gelecek diyorlar?
-
@mülkiye1903 misal bu arkadaş, yasaklı olan vaner yeni açılmış bir hesap.hesaba tıklayın kocaman İMKB yazmış ha şimdi gidip siler, problem değil ekran görüntüsü alındı. Şimdi yönetici arkadaş gerekeni yapar umarım.
-
KPSS şartı gelir mi bilmiyorum ancak Açık uçlu sistemin uzun sürmeyecegi kanaatindeyim..