2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Türkçe sorusuna üstünkörü,detaysız,ayrıntısız,yüzeysel yazanların doğru kabul edilir.
-
@Dolaylı-tümleç ben hocam yüzeysel bakış açısı yazdım hocam yüzeysel kelimesi geçiyor cevapta neticede kabul etmez mi şimdi
-
@Dolaylı-tümleç Üstünkörünü sanirim üstün körü sanirim ayri yazdim.puan gelirmi sence
-
@Daywalkers gelir hocam peki benim nasıl olur
-
@aliserdar-çetin tek kelime istiyor diye biliyorum
-
@aliserdar-çetin tek kelime diyormuş soruda bende dikkat etmedim ona,üzerinde fazla durmadan yazmıştım yani bir kelimeden fazla olunca ben yanlış kabul ettim bu soruyu,sizde bir kelimeden fazla yazmışsınız kabul edeceklerini zannetmiyorum.
-
@kamikaze
hocam sıralam yaptıktan sonra benim puanı ikidir 55,60 yazıosun ama 55 benim nickname, benim için önemli değil tabi ama emek vermişsin o kadar düzelteyim dedim. -
@Dolaylı-tümleç hocam o zaman 25.5 yapıyor 1 iktisat doğru var 21+4.5=25.5
-
@aliserdar-çetin benimde 23.5 +4.5 o zaman 28(Türkceyle)
-
@Sinav1453 hocam sınav ne kadar kolay olursa olsun ilk 400'e giren adaylar sıradan adaylar değildir bence. evet, sınav kolay ama sıralamaya girmek zor.
-
@Daywalkers ösym bu tür sorularda yazımı dikkate alıyor mu bilmiyorum,dikkat etmiyorsa gelir.Ösymnin insafına kalmışın.
-
@Dolaylı-tümleç eyvallah dostum sağolasin. Hakkımizda hayirlisi
-
...........
-
@gökbörü aranan cevap "yüzeysel" olup alternatif olarak detaysız ve ayrıntısız ı da alabılırler bence
-
@kaymakamadayı hocam ben yüzeysel bakış açısı yazdım ama kökende yüzeysel var
-
@aliserdar-çetin ösym bu kadarda insafsızlık yapmaz herhalde
-
Gene bol alternatif cevaplı,banko 4 Türkçe doğrulu sınav öncesi süreç yaşanıyor
-
........
-
@Sinav1453 hocam bence ösym kelimelerin üzerinde çok durmaz gibi geliyor neticede anlamın uygunluğuna bakıyor
-
Arkadaslar turkce sorulari hakkinda ben de bir kac sey soylemek istiyorun.
Oncelikle kalin cizgilerle kadinlari anlatan soruyo "kabataslak" cevabini verdim ve dogru kabul edilecegini dusunuyorum. Ancak alternatif cevaplari cok olan bir soru olacagi kanaatindeyim. Soylemek istedgim bir diger husus da kimsenin bahsetmedigi bir durumdur. Turkcede bosluk doldurma, yazarin ozellikleri ve kadinlarin kalin cizgilerle anlatilmasi sorularinda alt kisimda bir not vardi. belki bazi arkadaslar dikkat etmemistir. Not suydu: parcada ya da cumlede gecen kelimeleri kullanan adaylarin cevaplari kabul edilmeyecektir. Örnegin kadinlarin kalin cizgilerle anlatilmasi sorusunda yanlis hatirlamiyirsom ya detay ya da ayrinti kelimesi kullanilmisti. bu yuzden detaysiz ya da ayrintisiz cevabi kabul edilmeyecektir. Bir diger soruda da ornegin film ifadesi parcada geciyordu. bu yuzden ilk bosluga "iyi bir film izleyicisi" cevabi yazan adayin cevabi dogru kabul edilmeyecektir. o yuzde ben "sinema" yazmistim.