2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@c-ronaldo7 muallak ama ne bileyim insan az da olsa umutlaniyo be dostum
-
@c-ronaldo7 kutluay beyinde acikladigi gibi universiteden ekonomi hocam soyledi bilmiyorum yinede
-
@kenan65 ne zman başlayacağını sen daha iyi bilirsin yalnız burayi takip etmek seni uzecektir. Sen guzelce kafanı toparla Allah'a tevekkül et. Sonra sonuclar açıklandığında bakarsin.
-
@bolulu cok haklisin abi sen deneyimlisin belliki .. sansim hic yokmu ne diyosun?
-
@kenan65 tamam muazzez hocayı diyorsun bende okudum onu yazısına dikkat et benim cevabim demiyor bizim cevabımız diyor yani birden çok hoca onaylamış 2006 yi diğer taraftan birkaç hocada 2005 dedi
-
@kenan65 sansini bilemem Allah bilir... Rabbim.nasip ettiyse olur zaten. Tartisilan bir kaç soru dışında kendi dogrularini belirle. Zaten sorulari biliyorsun gerekirse ilgili kanun maddesine bak. Sonucunda ortalamaya gore kendin karar ver. Gecen sene olayina bakma sen. Iyi bir analizde geçen sene yanıltıcı olacaktir.
-
@c-ronaldo7 hocam bende 2006 yaptım . 5083 sayılı kanunda ayrı maddelerde 6 sıfır atılacağı ve tedavüle çıkacağı belirtilmiş.Kanunun yürürlüğe gireceği tarih ise 1.1.2005 olarak verilmiş. Muazzez hoca soruda kanuna göre demediği için 2006 diyor. Bakalım cevap ne gelecek. Şahsi kanatime göre 2005 cevap
-
@c-ronaldo7 herseyin hayirlisi abim benim.. olma ihtimali varmi ne diyosun???
-
@odaklan25 aynen benimde şahsi düşüncem 2005 fakat ben osym yi tanidigim için bana düşürme sorusu gibi geldi
-
@kenan65 güzel kardeşim 22 doğrun var türkçeyle birlikte kısmet artık sabret ne kadar emek verdin bu sınava?
-
@c-ronaldo7 olabilir hocam bencede. Nasip artık.
-
1.5 2 ay evden hic cikmadan calistim abicim.. olma ihtimali yuzde kac sence
-
Bana göre 2005 olduğu açık ve net ancak buna 2009 ve 2006 diyenlerde çıktı ancak 2005 daha ağır bastı yorumlarda da
-
@kenan65 dediğim gibi türkçe ve belirttiğim 2 soruya bağlı..alım çok az ..kurtlar çok..ve geçen seneye göre Biraz kolay olmasi.. şansını azaltan faktorler
-
@kenan65 canım kardeşim net olarak söylüyorum sana bana güven, şuan burada ki verilen yüzde oranların hepsi yanıltıcıdır kaçla kapatacağını hiçkimse bilemez sadece tahmin yütütülebilir ancak sınava 15000 kişinin girdiğini düşünürsen tahminler de tutarsız kalacaktır. Sadece sabret ve dua et kendin için inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
-
@c-ronaldo7 abi kurban olayim gecen seneye gore kolay falan degil iste birsuru tartismali soru var baksana herkes kendi dogrularini kabul ettigi icin 26 27 ler havada ucusuyo
-
@c-ronaldo7 kolay olduğundan emin misin?
-
Abi 15000 kisiden en fazla 2000 kisiyle yarisiliyo diye biliyorum.. tahmini 70i gecermiyim
-
@kenan65. Yok hocam kolaydı ..sıkıntı açık uclu sistemine alışık olmayan güruh çok ( test usulü yetiştirildik) .kurtlar bu sınavı affetmez
-
@c-ronaldo7 abi eyvallahta bu tartismali sorular nedir peki