2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@d-drogba
Geçen sene un şeker pamuk kabul edildi. aten hammaddedir hepsi, kabul görmemesi komik olurdu. -
@mmüfettiş
Pardon un şeker dokumaydı kabul gören karıştırdım. -
@kenan65 kardesim 2016 da kurulan kurumun nesi tartışmalı lütfen yapmayın ya
-
Değerli arkadaşlar nerdeyse tartışılmayan soru kalmadı. Her seferinde aynı sorular hakkında aynı sözlerin edilmesi bu konuları bir yere varmayan tatsız tartışmalara çeviriyor. Hatta bu tartışmalar üyelerin yasaklanmasına kadar gidebiliyor.
Forum tartışmalarının verimli olabilmesi eski iletilere bakılmasıyla mümkün hale gelir. Daha keyifli,huzurlu bir bilgi alışverişi için lütfen eski iletileri tarayın.
En önemlisi de konuları kişiselleştirmeyin lütfen. Birçok insan diğer platformlardan kaçıp bu foruma geliyor. Burada rahat etmemiz yine bizlere bağlı.
Kırdıysam,üzdüysem,sıktıysam sizlerden özür dilerim.
Herkese huzurlu,keyifli günler diliyorum. -
@görünür-el Bugün okuduğum en güzel yorum...
-
Merhabalar arkadaşlar.
Gegp sorusuna esnek kur
Yetiskin nüfus
Ödenti sorusu dışsallık
2005
Kalın çizgilerle sorusuna "kabaca"
Yazarın özelliklerini "perspektif ve yaratıcılık" dedim.
Bunlarin hepsini yanlış mı saymalıyım yada içlerinden doğru olabilecekler hangileridir yardimci olursaniz sevinirim -
Yav o bu değil de sınav ne zaman açıklanır? geçen sene kaç gün içinde açıklandı. Şu tartışmaların hiç bir anlamı yok. Siz burda tartışınca kabul etmeyecekler. Cumhuriyetin ilanına cumhuriyet'in ilanı yazdığı için yanlış cevap olacağını söyleyen aklıevvel arkadaşları gördükten sonra tartışmak yersiz bence. Umarım bir an önce açıklanır. 20 gün oldu. Geçen sene kaç günde açıklandı?
-
@josef44 Eğer şu doğruysa gittim Özelliştirme İdaresi yazdım.Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yazmadığıma kahrolurum.
-
@luthor ya ozellestirme idaresi yuksek kurulu baskanligi yazsaydiniz
-
@hahamas gecen yil ekimdeydi aralikta aciklandi
-
@muzlusut sınav 17 aralık, açıklanma tarihi 20 ocak
-
@muzlusut Zaten çoğunluk yanlış diyor hocam kafaya takmayalım
-
Sınav sonuçlarının 13 Ekim cuma günü akşama doğru açıklanacağını tahmin ediyorum.
-
@dolaylı-tümleç çok büyük ihtimalle13 ekimde açıklanacak bence de.
-
@hamsi şaka misin hocam:) 1 doğru 2 doğru 3 bilen varsa beri gelsin 4 doğru 5 ve 6 geniş takdir yetkisi
-
Arkadaşlar turkcedeki resim sorusunda bir cümleyle açıklayın diyordu ben 2 cümle yazdım.2 side yeterli aslında.. şimdi bu cevabım komple çizilir mi yoksa ilk cümle mi hesaba katilir
-
@hamsi Kalın çizgiler sorusuna ben de kabaca cevabını verdim.Umarım kabul edilir.Örnek sorulara baktığımda Türkçe sorusunda 5 tane cevap gördüm.Bu da beni umutlandırdı açıkçası.Türkçe bölümü zaten genel olarak kişiden kişiye göre değişen bir bölüm.
-
@c-ronaldo7 değerlendiren ben olsaydım daha iyisi hangisiyse ona puan verirdim ama ösym'nin ne yapacağı bilinmez
-
@c-ronaldo7 yok hocam şaka yapmadım.Bu sorular hep tartısılıyor diye yanlis saydim diken üstündeyim o yüzden sormak istedim
-
@sınavzedee ben bu ösym nin bir nesli kuruttu:)