2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@hamsi garanti sorularda nasıl durum
-
@c-ronaldo7 arkadaşlar 3 puanlık bir soru lütfen yorum yapin
-
@c-ronaldo7 kardeşim sen yanlışmış gibi düşün bana kalırsa. Sonuçta tek cümle diye açık bir şekilde belirtilmişti. Puan gelirse ekstra olur.
-
@göktürk kardeş -1 diye diye tek haneye düştük:)
-
@c-ronaldo7 canın sağolsun boşa hayal kurmaktan iyidir
-
@göktürk aynen geçen sınav bu hataya düştüm 27 bekliyordum 23 civarı geldi
-
@luthor cevap özelleştirme idaresi başkanlığı mı olmuş
-
Cevaplarim soyle yardimci olursaniz sevinirim...
Turkce:
Osmanliyla baslayan soru
Yaraticilik ve ozgunluk
Sinema ile baslayan soru
" !",...
Ustunkoru
Resim sanatinin yazi sanatindan ustun oldugunu ve resim sanatinin yazilarla ifade etmenin zorlugundan bahsedilmistir.Tarih
Bozkurt lotus davasi
Cumhuriyetin ilaniTr ekonomisi
2006
Ozellestirme idaresi baskanligi
Esnek kur
2009Insan haklari
Kamu yarari
Insan haklari evrensel bildirisi
Ekonomik ve sosyal konsey
11 nolu protokolAnayasa
Bakanlar kurulu 45 gun
Mv dusurulmesi itiraz 7 gun
Secim cevresi 3 gun
Bilgi edinme mekanizmasi :soruIdare
Bakanlik teskilati
Turkiye insan haklari ve esitlik kurumu(2016)
Hizmetsel yerinden yonetim kuruluslari
Basbakanlik(ataturk kultur)
Kalkinma ajanslari;bakanlar kurulu
Yetki tecavuzu /yokluk
Ozluk dosyasindan silinme 5 yil
Danistay 2 ay
Bilgi edinme:15 is gunu
Tarafsizlik ilkesi(memur grev)
Plan ve butce imar komisyonu
Gorevden uzaklastirma(icisleri bakanligi)
Genel sekreteri atama icisleri bakaniIktisat
Toplam refah sorusu 30
5
0,8
Friksiyonel issizlik
Dislama etkisi
Diger soruyu hatirlamiyorum...KURBAN OLAYIM ARKADASLAR BI YARDIMCI OLUN KAC ALIRIM SANSIM VARMI GECE YATAMIYORUM
-
@kenan65 kardeş 2009 u neye yazdin
-
Yardim eden insallah kazanir hersey gonlundeki gibi olur lutfen arkadaslar deneyimli arkadaslar yardimci olsun
-
@kenan65 Toplam 24 civarı doğrun gelir gibi duruyor haa +-1 olur ama 27 doğrun da olmaz. Genel olarak sorduğun için cevap veriyorum ahkam kesmek değil inşallah hayırlısı olur, ilk defa girdiysen güzel umut var ama bu sınav için yeterli olmayabilir, her şey gönlünce olsun...
-
@c-ronaldo7 en son dis acikti sanirim:)) abartmisim biraz 1946 olacakti ben oyle dusunemedim:))
-
@gökbörü 1.5 aylik calismayla girdim ve ilk girisim hic temelimde yoktu gercekten... ama evden cikmadim hic. Kardesim nasil 24 oluyo bana tartismali sorulardan dogru olanlari soyleyebilirmisin ben 22 hesapladim cunku
-
@kenan65 kardeş herşey gönlünce olsun..2006 dogru cikar(cevap 2005 gibi) ve dislamayi kabul ederlerse olur
-
@c-ronaldo7 dostum cok inceledim ama 2006 cikiyo hep hocalarimada sordum. Internettende arastirdim oyle yaziyo tedavule gecis icin
-
@kenan65 burası türkiye kardeş gözünü seveyim 46 nire 2009 nire
-
@kenan65 sen otur diger sinava çalış bunu unut hee olursa zaten mukemmel olur ama ümit baglarsan ve olmazsa psikolojik olarak etkiler seni. Bu nedenle sen otur simdiden calismaya başla bence. Sende gördün 1.5 aylik calişma ile puan aliniyor. Ama onemli olan iyi puan alabilmek. Son sinav gösterdi ki bazi sorulari herkes yapamiyor. Üstünkörü çalışan belli puan yapiyor. Onemli olan seni digerlerinden ayiracak onemli soruları yapabilmek. Bu nedenle bu başliktan çık ve sonuc aciklanana kadar girme guzelce dersini caliş. Bu kabul edersen sana nacizane tavsiyemdir. Aksi takdirde kendini yipratacaksin. Allah gönlüne gore versin inşallah.
-
@kenan65. Bende 2006 yaptım sırf bu kadar basit olmaz diye..ama muallak
-
@bolulu cok haklisin abim benim ama sinav aciklandiktan sonra calismaya baslamayi dusunuyorum Allah herkesin gonlune gore versin
-
@kenan65 hoca derken yetkin birimi kardes