2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ÖSYM'den sınav sorularının açıklanması bekleniyor diye haber geçilmiş arkadaşlar
https:// www. bultenhaber. com /egitim/kaymakam-adayligi-giris-sinavi-9-eylul-2017-soru-ve-cevaplari-hangi-tarihte-yayinlanacak-h231.html
-
@keynes69 Ahmet Hoca nın normal şartlarda şaşacağını sanmıyorum. Adam ehil sonuçta. Ama şu da bi gerçekki oda sinava giren öğrencilerinin yorumları ile bu düşünceye sahip. O öğrenciler patlarsa Ahmet hocanın tezi çürür.
-
@butimar bu zamana kadar 27 ile kapatmayan sınav bu kadar muallak soru varken nasıl 27 ile kapatacak bende merak ediyorum. İsimler önemli değil ama Ankara'da hem örgün hem online bu sınava kurs veren hukuk hocaları da 77 bandına çıkacak dediğini duydum
-
@kemoenes yani onun kiyasini sinava ilk kez girdigim icin ben yapamıyorum. Ama soyle bisey var, ben hazırlanırken gecen senenin 23 le kapattığını söylemişlerdi. Bu seneki sorular bana cok genel geldi. Cok çalışmadan da yuzeysel hazirlanarak yapabilirdim. O sebeple kolay olduğu kanaatine vararak, daha forumlara bile bakmadan 28le kapatir diye düşündüm. Kurslar da benim gibi bi kaç kişiden yola çıkarak o yorumu yapıyor olmalı.
-
@kemoenes insaallah muallakta bu kadar soru varken gecen seneki gibi 23le kapatır
-
@görünür-el hocam diğer yazdıklarını bilmem ama imkb muallakmis yazdığından üstüme alınıyorum çünkü son yazışmaları ben yaptım o soru hakkında. ben öib cevabı verdim yanlış kabul ediyorum o sorumu zaten öib cevabı verme sebebimde imkb nin 1985'te kuruldugundan çok emin olmam, aklima ilk imkb geldi sinavda( sinav ani oib kurulus yilini hatirlayamadim onu yazdim) ayrica kesin yanlis imkb, kabul edilmez diye de iddiam yok, bazi arkadaslar itiraz etmis sonucu ne olur, ne dogru kabul ederler bilmem,aciklaninca itiraz eden arkadaslar sayesinde anca ogrenebiliriz yalniz bunu forumda konusmayacaksak nerede konusacagiz forumlari amaci zaten belli bir seviye icinde tartismaktir, seviyeyi dusurup imkb kesin yanlis diye tutturup trolluk yaptigimi ya da forumun amacindan ciktigimi dusunmuyorum aksine imkb muallakmis diye yazmaniz sizin kesin dogru imkb dediginizi gosterir saygi duyuyorum
-
@butimar aynen oyle hocam. ahmet hoca sonucta sinava kendisi girmiyor, ogrencilerin soylediklerine gore, genel kanıya gore yorumluyor isinin ehli de olsa yaniltabilir gecen sinavda da ahmet hoca 28'le kapatir demis diye soylentiler vardi facebookta, oyle olmadi
-
@y-oguz90 kardeşim her 2 sayfada bir imkb tartışılıyor ona binaen dedim. Yoksa cevap kesin imkb değil anlamında yazmadım ki bu yıl platform soru cevap yapmak için uygun değil maalesef. Oradaki İMKB'yi öib veya baska bişey olarak kabul et. Hani yeter artık anlamında yazdım. Daha verimli ve sağlıklı tartışmalar olması gerektiği kanaatindeyim. ÖSYM'nin cevaplarını henüz göstermediği soruya itiraz biraz saçma olur. Cevap polemiğine asla ve asla girmeksizin, geçen sene sınava ciddi şekilde giren arkadaslar bilir, 1923-1930 arası kurulan kurumu sormuştu. Tanım birebir M.Bankası lakin 23-30 arası değil 30 da kuruldu diye gittim başka bişey yazdım. Hatta sınavı ucundan kaçırsaydım vs itiraz edecektim. Cevap m bamkası kabul edildi ve şunu gördüm Ösym soruda yıldan ziyade özelliklerini verdiği kurumu istiyor. ( Amacım soru polemiği değil, lütfen bu yönde algılamayın. Sadece geçen seneki durumu izah ettim belki faydası olur diye. Bu yıl daha başkadır vs vs diyebilirsiniz sadece bilgi. )
-
aynı şeyleri tartışmaktan nasıl bir zevk alınır bilmiyorum ama bazı arkadaşlar gerçekten kasıtlı olarak aynı şeyleri yapıyor ve bunu yaparken de cevap veren arkadaşları gayri ciddi bir tartışmaya dahil ediyor.birazcık karşımızdaki kişileri ciddiye alıp , değer verelim.burada hiç kimseye hesap soracak hakka sahip değiliz ama sonuçta bu güzel ortamı korumak hepimizin görevi.arkadaşlar zannediyorum tartışılmayan soru-cevap kalmadı tekrar tekrar sormak sadece kısır döngü oluşturuyor.tabi ki isteyen yine sorar ve yine ve yine.bu ölüm kalım meselesi değil arkadaşlar sadece yarış.yarışı kurallarına göre oynayan kazanır.herkesin düşüncesine saygımız sonsuz fakat bunu suistimal etmeyin.tüm cümlelerimde rica vardır kesinlikle hedef gösterme durumu yoktur
hayırlı cumalar dilerim herkese. -
arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar Allah hepinizin gönlüne göre versin
-
@kamikaze eyvallah kardeşim haklısın bu konuda. biraz stresten biraz da kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Tabi herkes üstüne alınmasın. Ama forumların amacı budur arkadaşlar. Bilgi paylaşımı, görüş farklılığı tabiki olacak ancak belli ölçülerde ve seviyede olması gerekiyor. İnşallah herkes için en hayırlısı ne ise o olur
-
Büyük bir sürpriz yaşayıt bugün sonuçları açıklasa ösym de bu tartışmalar yerini mülakat sohbetine çevirse
-
hayırlı cumalar herkese arkdaşlar
-
Arkadaşlar hayırlı cumalar.
.......... sanayi odası, üniversiteler ortak adı nedir ? olan sorunun alternatif cevabı :
- "Kamu Kurumları" olabilir mi ?
-
https:// www. ilan. gov. tr / detay-i̇hale-duyurulari-satis-hisse-satisi-yapilacaktir-338741.html görene köre ne
-
Güncel ilanda da görüldüğü üzere satışı borsada yapmak zorunda da değil
-
@taromisaki9 ben öyle bir sürpriz bekliyorum nedense. Beklentilerin aksine daha erken açıklanacak diye
-
@görünür-el merkez bankası sorusunda geçen yıl sınav anında aynı şeyleri düşünmüşüz 23-30 arası banka soruluyordu merkez bankası kanunu 1930 faaliyete geçiş 1931 deyip yazmadım hiçbirşey 68,4 puan da kalmıştım imkb sorusuyla merkez bankası sorusundaki mantık aynı ÖSYM'de...
-
@kemoenes Hemen her sınıfta en az 4-5 gelmeyen kişi varmış, bu da sonuçların açıklanma süresini etkileyebilir tabii
-
@josef44
peki öib 1986 yılı ile alakası nedir? 83 yılında ilk düzenleme 84 te kurulan 86 da 3291 sayılı kanunla değişiklik yapılmış. 86 yılı ile bağdaştırdığınız sadece bu mu, yoksa başka bir şey var mı