2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@John-Rawls 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@giovani İnceledim hocam sizin söylediğiniz Yöntemlerden elde edilen satış(gelir) işlemi.En çok uygulanan yöntem farklı en çok gelir getiren yöntem farklı kavram.
Anlaşılan yine değişmiş ve blok hisse satışı olmuş. Teşekkürler uyarı için.
-
@onuktekin valla her bilgiden ikiser tane edindik Allah sonumuzu hayra cikarsin
-
@magduriibfli Amin. 90'a daha ikna oldum hocam gogılda okuduklarımdan sonra.Bunu yazanlara da kızamıyorum farklı kararlar var
-
@mg_ hocam en son büyüme hesaplamasında 2009 kullanıldı diye hatırlıyorum. Mahfi Eğilmez'in bu konuyla ilgili bir yazısı vardı sanki.
-
@onuktekin O makale yıl biliyorum lakin resmi bi yerde rastlamadım?
-
@mg_ https://biruni.tuik.gov.tr/medas/?kn=88&locale=tr burada hocam.
-
-
@onuktekin eyvallah hocam sagolasin
-
@mg_ Değiştiğini biliyordum ama aklımda benim de 2003 kalmış. @öktem_ilteriş sorduğunuz için teşekkür ederim. Halimi hatrımı sorsanız bu kadar sevinmezdim
-
Merhaba bir konuda sizden destek bekliyoruz. Az önce ÖSYM tarafından aranıp fakültemizin kılavuzda belirtilen şartları taşımadığı için sınava giremeyeceğimiz söylendi.
Ben Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Yüksekokulu mezunuyum okulum 4 yıllık fakülte düzeyinde eğitim vermekte ve YÖK tarafından denkliği kabul edileli 10 yılı geçiyor. Kamu kurumlarının sınavlarına girerken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kaymakamlık sınavına girecek benim gibi yüzlerce kişi bugün aranıyormuş. Biz şehir dışından katılım sağlayacağız otel ücretini ödedik gidiş dönüş uçak bileti aldık. Sınav ücretini ödedik. Ama giremiyorsunuz diyorlar. Sınava üç gün kala düşmanınız yapmaz bunu size. Böyle haksızlık olmaz. Ne içişleri bakanlığı ne ÖSYM yapacak bir şeyimiz yok diyip işin içinden sıyrılıyor. Bu kadar kolay olmamalı her şey. Bu ülkede hak yemek insanları mağdur edip hiçbir sorumluluk almadan kaçmak bu kadar kolay mı?
Sizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz ve bu konuyu haberleştirmenizi istiyoruz. Şimdiden teşekkürler iyi günler.
-
@illidan Hocam herkes sınava odaklandığı için sınavdan sonra alınan duyumların paylaşılacağını düşünüyorum.Genelde her yıl açılıyor fakat farklı zamanlarda olabiliyor.
-
@serdargoler 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Merhaba bir konuda sizden destek bekliyoruz. Az önce ÖSYM tarafından aranıp fakültemizin kılavuzda belirtilen şartları taşımadığı için sınava giremeyeceğimiz söylendi.
Ben Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Yüksekokulu mezunuyum okulum 4 yıllık fakülte düzeyinde eğitim vermekte ve YÖK tarafından denkliği kabul edileli 10 yılı geçiyor. Kamu kurumlarının sınavlarına girerken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kaymakamlık sınavına girecek benim gibi yüzlerce kişi bugün aranıyormuş. Biz şehir dışından katılım sağlayacağız otel ücretini ödedik gidiş dönüş uçak bileti aldık. Sınav ücretini ödedik. Ama giremiyorsunuz diyorlar. Sınava üç gün kala düşmanınız yapmaz bunu size. Böyle haksızlık olmaz. Ne içişleri bakanlığı ne ÖSYM yapacak bir şeyimiz yok diyip işin içinden sıyrılıyor. Bu kadar kolay olmamalı her şey. Bu ülkede hak yemek insanları mağdur edip hiçbir sorumluluk almadan kaçmak bu kadar kolay mı?
Sizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz ve bu konuyu haberleştirmenizi istiyoruz. Şimdiden teşekkürler iyi günler.
-
@onuktekin zincirleme hacim endeksi diyor orda TÜFE ve GDP Deflatöründe de 2009 mu baz yılı artık.
-
@FC-Real-GDP @mg_ @öktem_ilteriş enflasyon ve fiyat hesaplamalarında hala 2003 bu arada. http://www.tuik.gov.tr/UstMenu.do?metod=temelist#
http://www.tuik.gov.tr/PreIstatistikTablo.do?istab_id=650 -
@onuktekin reis kafayı karıştırdın iyice
-
@mg_ @FC-Real-GDP @öktem_ilteriş değişikler şöyle:
1)Gsyh baz yılı 2009 oldu
2)sabit fiyatlarla hesaplamanın yerini zincirleme hacim endeksi aldı.
Değişmeyen şey şu:
Enflasyon ve fiyat değişimleri için baz yıl(temel yıl) olarak 2003 yılını alınıyor.
-
ÜFE ithal malları içerir mi ?
-
soru tahmini olan var mı sınav için. ben imar kanunu'ndan soru bekliyorum. tahminleri alalım.
-
@FC-Real-GDP imar kanunu benim de içime doğuyor kolluk gözetim komisyonu ve jandarma genel komutanlığından gelebilir gibi gibi
-
değişikliklerden soru beklemiyorum ösym pek girmiyor o toplara ama Varlık Fonundan soru bekliyorum bide OHAL komisyonundan. İnsan Hakları ve Tarih eksik giricem sınava iktisatıma güveniyorum