2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@karamell Jandarma misafirhanesi de var fakat ulaşım nasıl olur bilmiyorum.
-
@bombiksmori @onuktekin ikinizede teşekkür ederim çok kibarsınız hemen cevap vermişsiniz .trivagodan bakıyorum ama çok uzak yerler gösteriyor bana gidince bi şekilde inş halledicem artık aslında tanıdıklar var ama böyle günlerde bir anda yok oluyorlar
-
Yarismaci arkadaslar hangi illerden katiliyorlar ?
-
@karamell Rica ederim hocam. Bilkent Otel,Jandarma misafirhanesi yakın Beytepe'ye. Kampüs içinde özel yurtlar da var fakat dışardan misafir kabul ediyorlar mı bilmiyorum. Kolay gelsin
-
Sanki hiçbir şey çalışılmamış gibi..
Böyle hisseden var mı ? -
@karamell rica ederim hocam. Başarılar dilerim.
-
@öktem_ilteriş sınavdan on dakika önce hissediyorum onu Benim korkum geç kalmak. İki haftadır ara ara rüyamda geç kaldığımı görüyorum.
-
Dostlar selamin aleyküm. Zorlu bir calisma surecini geride biraktik. Zorlu bir sinav mesakatli bir surecin ilk adimini yarin atacaksiniz insallah. Gectigimiz sinavda cok dostumuz sinavi gecti bir kismi mulakati da gecerek bizi mutlu etti. Insallah bu sinavda da ayni mutluluklari hatta daha fazlasini yasayalim. Emin olun ki emeginiz karsiliksiz kalmayacaktir.
Allah yâr ve yardimciniz olsun dostlar. Guzel gunlere ilk adimimiz olsun. Dualarimiz sizlerle.
-
forumdaki herkese başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar şimdiden herkese basarilar
Sinav giriş belgesi 3 sayfa çıktı bende sorun olurmu daha önce yasayan oldu mu bunu ? -
işte o an geldi. herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle..
-
@uzman hocam telefondan indirdiğiniz için öyle olmuştur. Vakit var tek sayfa çıkartın sınav zamanı bunun stresine girmeyin.
-
@onuktekin kardeşim 9.45 kuralına da dikkat edelim, yetişiriz inş, Allah utandırmasın..
-
@onuktekin dogru söylüyosun kardesim halledelim onu
-
@öktem_ilteriş Amin. Kimse sınavı kötü geçerse üzülmesin bu çalıştığımız yerler ve çalışma tekniği başka sınavlarda bize avantaj sağlayacak mutlaka. Vatana millete hayırlı işler yapabilecek, mazlumun,biçarenin göz yaşını silecek, zalimlere, haksızlıklara boyun eğmeyecek vatan evlatları inşallah bu sınavda başarılı olurlar. Eminim buradaki hemen hemen herkesin idealleri bunlardır. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.
-
Elbette ki bütün meslekler liyakat gerektirir. Ama bana göre kaymakamlık ve hakimlik (belki birkaç meslek daha eklenebilir) isteyen her kişi er kişi olup olmadığını mutlaka sorgulamalıdır. Kendine,vicdanına,iç sesine dönmeli ve gerçekten bu mesleği yapabilir miyim, hakka hukuka sonuna kadar riayet edebilecek miyim, mesleğimi sadece vatan ve millet yolunda kullanabilecek miyim diye sormalıdır. Bu soruları soran ve olumlu cevap alan herkesin yolu açık olsun. Rabbim utandırmasın. Hepinize başarılar dilerim.
-
Herkese başarılar arkadaşlar şimdiden
-
Doğru düzgün hazırlanamadım ama gerçekten emek vererek hazırlanan arkadaşlar var elbette. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hak eden herkes 400 kişilik grup içinde yer alır. Allah yardımcımız olsun kardeşlerim
-
Şimdiden herkese başarılar arkadaşlar. Emeklerimizin karşılığını aldığımız bir sınav olur inşallah...
-
Bu saat oldu
Karşımda üç kız çocuk muhabbeti yaparken ben yarın gorecegim sınavı düşünüyorum. Ben mi anormalim bir kız olarak