2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bombiksmori teşekkür ederim çok
-
@bombiksmori hocam siz de mi hazirlaniyorsunuz sinava
-
Halen ben gibi başlamamış ders calisamayan var mı aramızda
-
@uzman pek sanmam hocam
-
Uyuşmazlık mahkemesinin üye sayısında değişiklik oldu mu ? Askerinyargıtayla Ayim kaldırıldı
-
Dostlar çok kez sorulmuştur ama ben göremedim. İnkılap nereden başlıyor tam olarak ?
-
@Priss trablusgarp ile başlıyor ama 2. Meşrutiyetle çalışmaya başlamak daha doğru olur bence.
-
@polisiye-roman bu yanlış yeni basım kitap da düzeltilmiş.
-
@taromisaki9 hakimlerin görev süresi dolana kadar mahkeme üye sayıları aynı kalacak, gorev suresi biten askeri yargı uyeleri yerine yenisi secilmeyecek..
Bu konuyla alakalı soru gelirse neye gore istedigini özellikle belirtilecegini düsünuyorum..
-
Arkadaşlar yakın zamanda soru bankası ve deneme alacağım önerileriniz varsa onları alayım gerçi piyasada sayılı kitap var ama bazı soru bankaları beğenilmemişti,o yüzden varsa tavsiyeniz beklerim : )
-
@aycan hocam iki kere girmiştim daha önce ama nasip olmadı. Şimdilik ekonomik özgürlüğümü kazanana kadar erteliyorum:) Siz hazırlanıyosunuz galiba. Allah zihin açıklığı versin:)
-
@bombiksmori kendi capimizda biseyler yapmaya calisiyoruz hocam Amin, Allah herkese emeğinin karşılığını almayi nasip etsin. En yakin zamanda sizi de aramizda gormek isteriz
-
Arkadaslar next level diye bir deneme varmis piyasada alip bakan oldu mu?
-
@aycan yakında Ankara ya gidiyorum. Birkaç yerle görüşüp özelde işe başlayacağım inşallah. Ondan sonra ver elini kaymakamlık,idari hakimlik:)) Sınava girmek için kimseden para istememek bile beni çok ciddi motive edecektir:girl_tone1:
-
@bombiksmori hocam kpss düşünmüyor musunuz
-
@bombiksmori en azından sınav parasını yatırdıkları için ailenizin baskısını üzerinizde hissetmezsiniz hocam güzel bir plan herşey gönlünüzce olur umarım
-
instagram kullanan arkadaşlar burada kaymakamlık soru-cevap paylaşımları yapılıyor. sorular fena değil gibi ne diyorsunuz? https:// www. instagram. com/ pratikkpss/
-
@osmbst hocam 3 senedir A grubuna hazırlanıyodum. Ama emeklerimin karşılığını alamadım. Tabi idari hakimlik,kaymakamlık,sayıştay sınavları da cabası. Bu sene kpssye de girmedim. Ekonomik anlamda özgürlüğümü kazanana dek hiçbir sınava girmeme kararı aldım:) o yüzden özelde başlayıp sonra hayırlısıyla hayalimde ki mesleği yapacağım.
-
@aycan hepimiz için öyle olur inşallah hocam;) başarılar dilerim şimdiden. Güzel haberlerinizi alırız inşallah:)
-
Hocam Türkiye Sosyo-Ekonomik yapısını hangi kaynaktan nerden çalışıyorsunuz acaba görüşlerinizi alabilir miyim ?
Teşekkürler.