2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@reagan taksiyle gitmek istemezseniz kızılayda öveçler sokullu dolmuşları önünden geçiyor tam güvenpark dolmuş durakları çıkışını görürsünüz metroda
-
@reagan hocam orası aştiden taksi ile 15 -20 lira falan tutar. aştiden 1-2 dakika yürüyüp mevlana bulvarina çıkıp öveçler dolmuşuna binebilirsiniz. dolmuşlar önünden geçiyor lisenin. eğer dolmuşa binecekseniz bulvarın aşti tarafından dolmuşa binin.
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..sınav 11:40 da bitiyor..sizce 50 dakikada sınav salonundan astiye yetişebilir miyim.
-
Evet arkadaşlar bir sınav için yollara düştüm yine şu an otobüsteyim Allah hepimizin yolunu ve sonunu hayır eylesin
-
@reagan hocam hangi okul sizin?
-
Kirami Refia Alemdaroğlu Anadolu lisesi
-
@reagan hocam aştiden öveçler 2 ye binin. Hemen karşısından geçiyo okulunuzun. Sınav çıkışı da ister kızılaya gidip ankaray a binin, ister cevizlidere den aşti dolmuşlarına binin her halükarda yetişirsiniz.
-
Arkadaslar Astiden Gazi iibf ye metro ile gidebiliri, dmi
-
@Jakuppp gidilebilir, aştiden binip beşevlerde inip sorarak bulabilirsiniz.
-
@burcuburcu kac dakika surer astiden
-
@Jakuppp 10 dakika beşevler sürer 10 dakika civarıda metrodan inip yürümeniz gerekir.
-
@burcuburcu tesekkur ederim Allah razi olsun
-
@Jakuppp sizdende.
-
@bombiksmori teşekkür ederim
-
Dışımdan bir ses : arkadaşlar ö kadar da kasmayin.
İçimdeki ses : olum ona bakmadin tamam bakicam şuna da bak tamam tamam en son ona da bakayım la kısa notları hepsini bi tekrar edeyim olur olur. -
sınavda herkese başarılar şimdiden...
-
@bombiksmori hocam siz yetkili bir bayana benziyorsunuz bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ?? hacettepe edebiyatta giricem sınava bi aksilik çıktı bugün gitmek zorundayım çevresine yakın kalacak bir otel falan var mı
-
@karamell yetkili değilim de elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı oluyorum işte:) ama sizin soru bilmediğim yerden geldi malesef:(
-
@karamell Bilkent Otel var aslında bir bakın isterseniz.
-
@karamell trivago dan bakabilirsiniz hocam. Fiyat açısından da uygun olanı bulursunuz.