2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Rorschach159 değişikliklerden kesin çıkacak bence. son hakimlik sınavında idare hukukunda memurluk sınıflarından soru gelmişti. kanun yeni değişmişti ve tek yanlışımdı o soru idare hukukunda.
-
Uyuşmazlık mahkemesinin yapısında ve üye sayısında anayasa degisikliginden sonra değişiklik oldu mu?
Anayasa mahkemesinde bölümler baskanvekili ve 4 üye ile toplanıyor ama kac üyeden oluşuyor?
Bir de bilen varsa ÜFE ithal malları içerir mi? Net kesin bir ifade bulamadım. Aydınlatan olursa iyi olacak. Teşekkürler
-
MERHABA :)sınava gırecek arkadaslara basarılar.
Bi sonrakı kaymakamlık sınavı tahmını ne zaman olur? -
@FC-Real-GDP Kpss bazında düşününce hiç değişiklik sormadı ama muallakta olan değişiklerden gelmeyecek bence hsk anayasa mah falan gelebilir jandarma sahil güvenlik gelebilir ama diğerleri zor
-
@aadigetuba Onu @paretowilfredo 'ya soracaksın
-
@Göktürk uyuşmazlık mahkemesiyle ilgili 2017de gelen değişiklik sadece askeri ibaresinin kaldırılması diye biliyorum.Yani uyusmazlık mahk. adli ve idari yargı mercileri arasındaki görev ve hüküm uyusmazlıklarını kesin olarak çözümler oldu.
--Anayasa mahk bölümler bir başkanvekili başkanlığında yedişer üyeden oluşur ve bir başkanvekilinin başkanlığında dört üyenin katılımıyla toplanır diye biliyorum
--sadece tüfe ithal malları içerir diye biliyorum ben yardımcı olan olur inşallah -
paretowilfredo BIRDAHAKI SINAV NE ZAMAN OLUR ACABA:)
-
@paretowilfredo bir sonrakı sınav ne zaman olur tahmını?:)
-
Bu başlığa son zamanlarda yargıda ve kurumlardaki değişiklikleri derleyip toplayarak yazacak bir anayiğit babayiğit amca hala dayıyiğit var mı
-
@Tolgahan-Ayyıldız sınava 2 gün kala bu dediğinizi yapacak biri çıkmaz bence.
-
-
@aadigetuba genelde yılda birkere olur kaymakamlık yani tahminen bir sene sonra
-
-
@hll Teşekkür ederim.
-
@onuktekin teşekkürler hocam. Başka da merak eden varsa ÜFEde ithal mallar yokmuş.
sipariş usulü farklı ebat ve kalitede üretimi
olan maddeler, fason üretimler, "ithal maddeler" ve sadece ihraç
edilen maddeler endeks kapsamına alınmamaktadir. � -
@Göktürk Rica ederim. Kolay gelsin
-
@hll Sınavdan önce izleyin arkadaşlar en az 1 sorunun tahminen 2 sorunun buradan geleceğini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin..geçici güvenlik korucusu ismi artık güvenlik korucusu oldu.. gönüllü köy korucuları gönüllü güvenlik korucuları oldu.. birde silahlı köy korucuları var..kanunda bunun değiştiğine dair birşey göremedim..yoksa genel bir ifadeyle oda güvenlik korucusu olarak mı geçecek..köy ve geçici ifadeleri kaldırıldı diyor..silahlı güvenlik korucusu mu olacak güvenlik korucusu mu
-
Kirami Refia Alemdaroğlu Anadolu lisesini bilen bir arkadaş astiden nasıl gidilir bir yardım edebilir mi?
Aşağı Öveçler mahallesi Çetin Emeç bulvarı diyor -
@reagan Hocam AŞTİ'den taksiyle gidebilirsiniz 5 km filan bir mesafesi var.
Metroyla Kızılay'a gidip YKM tarafından çıkıp sola dönüp yürüyün ilerde dolmuşlar var oradan dolmuşa binebilirsiniz.
Doğrudan oraya gidebileceğiniz dolmuş da var galiba ama hattını tam olarak nereden binildiğini bilmiyorum.