2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 guyun imecesi varsa kaykamliginda bu eseri olacak inşallah...
-
Ben de soru katkısı yaparım sizlere. İlginç sorular vardır bende. Mesela;
- İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcı sayısı en fazla kaç olabilir?..............
- TBMM de kurulan en son ihtisas komisyonu hangisidir?............
- Hangi Genel Müdür gerekçesi açıklanmadan görevden alınamaz?............ vs vs
-
Bayağıdır göz atmiyordum foruma projeyi gördüm. Bir kaç karalayayim dedim öncelikle bu dediğiniz projeyi destekliyorum. Bunu yapan arkadaşlara çok güzel bir hediye PDF dosyaları sunacagim.eger sizler bunu yaparsanız iddia ediyorum ne kitaba,nede denemeye ihtiyaç kalır.simdi basit kaçabilir.ama emin olun iş neticelendikten sonra benimde paylaşacağım açık uçlu sorularla siz bile şaşıracaksınız bu şaheser karşısında.(yaptığım sorular tamamen kanunlara bağlı kalıp,anayasa idare tarihi içermektedir)
-
@kaya06 yok hocam ne zahmeti estağfurullah. Ortaya bir şeyler çıksın her şeyin bir yolunu buluruz.
-
@bolulu burda baslayan bu guzel calisma kaymakam olundugu zaman ilham verici olcak insallah
-
Tercihini yap olarak bu notu hazırlarsak sınavda soru kaçmaz ben söyliyim.Sınavda 30dan aşağı kapatmaz
-
@conmaynard anayasa idare tarih kaçmaz.iktisat ve insan hakları ekip olarak üstesinden gelinir
-
@bolulu aynen bu hocam. Çok da güzel olur.
-
@mehmed-kemal bu 3 soru tarzında çalıştığımız için en genel soruları bile kaçırdık sınavda 2015-2016-2017 3 sınava da giren birisi olarak söylüyorum çok detay sormuyorlar en genel şeyleri soruyorlar 1 ya da 2 tane köy sandığı tarzı soruyorlar geçen yıl da mahalli idare birlikleri oranı vardı o kadar...
-
@conmaynard artik dikkati saglam olan daha cok yapar
-
@osenebusene evet hocam iktisat bizi zorlayacak kısım gibi. Diğerleri nispeten sözel olduğu için halledilecek şeyler ama iktisat matematiksel olduğu için nokta atışı bilgiler hazırlama zor olabilir.Anayasa+idare+insan hakları+tr ekonomisinde kitap lobisi bizim peşimize düşebilir bu nottan sonra.
-
@bfroki maalesef soru sayısı çok az. Ve 1 soru yüzlerce kişi önüne geçmeye sebep oluyor. Mesela ben köy sandığını yaptım. O bir iki soruyu yapmak için hiç boşluk bırakmadan taramak lazım derim ben hcm.
-
@kaya06 kardeşim bende varım
-
@butimar hosgeldin eyvallah kardesim
-
Plan oluşturup iş bölümü yapalim hallederiz insaallah
-
Bu çalışma sonucu ortaya çıkan şetleri de yine bulut ortamında katılımcıların erişebileceği dropbox yada diğer bulut platformlardan birinde toplarız. Bu çalışmaya herkes katılabilir. İlla alandan soru hazırlanacak diye bir şey yok. Düzeltme yapmak isteyen,türkçe ve tarih soruları hazırlamak isteyen,flash kart hazırlamak isteyen varsa da katılabilir. Bu kolektif bir çalışma olacak. Ses kaydı hazırlayacak varsa o da mükemmel olur. Herkesin katkı sağlayabileceği bir konu var.
-
Burdan basliyoruz makamin hakkini vermeye insallah.
-
Destek olmak isteyen bircok arkadas olacaktir. Bir ornek vermek isyorum ; meshur olan hocanin kitaplari bu surecte bana tavsiye edildi ve meshur yayinevinden kitaplarini aldim ancak bircok baski hatasi gordum ve kendilerine mail attim. Ilk once yenisi gonderilecektir dediler daha sonra itiraz sureniz gecti diyip yardimci olmadilar. Anlatmak istedigim su EMEK HIRSIZLARINA bizim gibi luks yasamayan ogrencilerin birkac lirasini kaptirmayalim . Kendi kurdugu grupta kendi kitaplarina yapilan tavsiyeleri memnuniyetle karsilayan elestrilenleri gruptan atan bu sahsiyetleri daha fazla zengin etmeyelim
-
Ben bu surecte sorumluluk ustlenmeye @kaya06 @onuktekin arkadaslar gibi hazirim
-
《Birlikte rahmet, ayrilikta azap vardir.》