2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@oguzhan06 alandan 15 neti var diyelim iktisattan 2 yapmış anayasadan 4 idare kısmından 9 yapmış ,diğer kişide alandan 15 net yapmış ama 5 iktisat yapmış 6 idare yapmış 4 tanede anayasa yapmış diyelim ...bu sınavda hangi si diğerinin önüne geçer ?GKGY aynı olduğunu varsayalım..
-
Benim 19 Alan ve 4 gk dogrum var gibi.(Turkce hariç). Cogu yorumu gorunce aslinda umitsizleniyorum yine de. Cunku tum sorularimdan suphelenecek hale geldim. Ancak ben israrla 22 23 bandinda kapatacagini yine soyluyorum.
-
@mehmed-kemal bence gk gy de insan hakları evrensel bildirge/bildiri/beyanname tartışmaları olsa da en kolayı o gibiydi... Alanda seçim yenileme 45 gün daha yeni gerçekleştiği için 1 kasım seçimlerinde kolaydı bana göre...
-
@bfroki kardeş terettüdünü anlıyorum ama sen emin ol abartıyosun. 4 türkçe ile 28 doğruyla ham puanın 70 olur zaten. Ham puanda 70 i yakalayıp sınav kazanamamk bu sınavın devrimi olur. Devrim peşindeysen birşey diyemem
-
@sgkci işte sen benim baz aldığım arkadaşlardansın mesela toplamda benim fazla yarım soru da olsa ama alanın 19 benim 15.5 senin GkGy 4 benim 8...,4 fazla GkGy de alandaki farkı kapatmaz.
-
@sgkci tebrik ederm kardeşim. Çok güzel bir başarı. En az 3 türkçe bile size yetecektir. Aksini inkar eden bu sınavı tam anlayamamıştır.
-
@bf24 aksini iddia eden yazacaktım pardon
-
@bf24 kardeşim demek ki sana göre benim kazanamamam devrim olur keşke senin kadar rahat olabilsem ama olamıyorum hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden...
-
@bf24 Ne güzel bir sorudur
-
@bfroki kardeşim anlayamadığın nokta şu senin zaten aynı puanı alırsın demiyor kimse sana. Tabiki @sgkci senden daha yüksek puan alır. Fakat aradaki oynama öyle tahmin ettiğin gibi uçurum değil bir, ikinicisi ise bu netlerin sana her halükarda yeteceğini kabul etmemen ham puanın belli. Bu ham puanla kendini boşuna üzme he sen farklı yazmışsındır ösym kabul etmez doğru sayın düşer ona da bir şey diyemem.
-
valla açıklamadılar la. ben bugün kesin açıklarlar diyordum.
-
@bf24 Eyvallah kardesim insallah dedigin gibi olur. Ben zaten olacagina garanti gozuyle bakiyordum. Ancak sonuclar yaklastikca insan tereddut eder hale geliyor. Dogrulardan suphelenir hale geldim. Insallah burdaki arkadaslarin hepsi ilk 400 de olur.
@bfroki kardesim o bakimdan ne kadar fark olusur inan bir fikrim yok. Soylenenlere gore alan agirlik puanlar fark ediyormus. Ancak bu kac soruda nasil bir fark olur kestirmek zor. Ancak buyuk bir fark olacagindan suphen olmasin diyorum. Yarim soruluk bir acigi kapatmaz bence.
-
Dikkat çekmeye çalışmak için (artık övgü mü bekliyorlar, hayranlık duymamızı mı istiyorlar, milletin hevesini kaçırmak için mi yapıyor vs vs) 23-4 Türkçesiz yeter mi diyen arkadaşlar; Hergün sormayın. 2-3 Türkçe yapsanız yine Yeter. Yeter. Yeter.
-
@görünür-el kardesim yazdigini ustume aliyorum. Sunu soylemem gerek. Amacim yazdiklarindan hic biri degil. O safhayi coktan gectim. Burda ben yuzde yuz kazanacagim diyen bir arkadas varsa bence o bile suphelensin. Diyecegim o ki her ne kadar iyi yaptigimiz varsayilsa da bu icimizdeki supheyi bastirmaya yetmiyor. Ben ve benim gibi arkadaslarin da suphelenmesi gayet dogal. Cunku burda 23 24 netle kapatirdan cok 27 28 29 lar konusuldu. Forumu takip ederim bunlari bildgini biliyorum.
-
2015 Kaymakamlık sınavı (ilk açık uçlu sınav) 04.05.2015 Pazartesi günü açıklanmış.
Bence Cuma günü sendromu yaşamayalım haftaya daha umutlu başlayalım.. -
EFENDİLER; Meseleyi şöyle görmekte büyük faide telakki etmekteyim. Öncelikle bu sınavdaki katılım sayılarına sakın aldanılmasın. Sınavda yarışan kişi sayısı 2000 dir. Bu foruma dahil olan ve en kötü sonucu bekleyen kardeşimiz de muhakkak ilk 2000 içerisinde yer alacaktır. Az önce sınavın her iki bölümü içinde en basit soruyu sordum. BF24 kardeşim İnsan Hakları Evrensen Beyannamesini isteyen soru ile 45 gün cevabanı isteyen soruların en basit sorular olduğunu deklare etti. Aynen katılırım. Lakin gelip görün ki bu sorularda dahi kelime eksikliğinden hataya düşen yoldaşlarımız bulunumaktadır. Misal vermek gerekirse "45 gün" cevabına yalnızca 45 yazan ya da diğer bahse konu soru ile ilgili "evrensel" kelimesini yazamayan vesaire. Demem odur ki en başarılı 2000 kişinin dahi 40 sorundan 1 inde ittifak etmiş olması neredeyse mümkün değil gibi. Sözüme nihayet veririken sınav için ifade ettiğim alan ağırlıklı 26 barajının kendimce yüksek olduğunu anlar gibiyim. İş başka.
-
@bfroki kardeşim çok basit bir soru soracağım.ben diğer iki sınavada da girmiş biri olarak her sınavdan sonra 27-28 netler 30 netten aşşağısı hayal kurmasın söylemleri oldu.peki 2 sınavda da kaç ile kapatmış.bu öyle alalade bir sınav değil ve gerçekten bir ortalamasını alabilirsin (ki o ortalama da soruların %60-65 ine denk geliyor)inanıyorum ki eğer netlerin söylediğin gibi ise (Türkçeden de 3 net yapmışsınızdır herhalde) bu ortalamanın üstüne çıkıyorsunuz.eğer bu sınav da bu kadar muallakta ve uzaydan gelmiş 1-2 soruya rağmen 27-28 net ile kapatırsa buna da yapacak bir şey yok maalesef.ama sınav dan çıktığım ilk andan beri söylediğim 25 üstü bekleyen kendini mülakata hazırlasın.kalbini kırdıysam affola.Rabbim emek verenlerin karşılığını verir inşallah.
-
@sgkci kardeşim şüpheyi bastırmak ayrı birşeydir. 30 netin olur, acaba kitapçığı işaretlemedim mi diye içine kurt düşer yine kesin diyemezsin vs vs.. Ama senin yaptığın başka. 23-4 türkçesiz ümidim azalıyor diyorsun. Burada 20-22 arası türkçesiz hevesle bekleyen arkadaşların hevesini kırıyorsun. Ve bu durum birkaç kere daha oldu. Ben bunu kendi adıma pek etik bulmuyorum. Hatta daha net olacak olursam ciddi anlamda türkçesiz 23-4 yapan biri bu sınavı kazanacağını bilir. Amacım polemik değil ama dayanamadım. Selametle
-
Linkçileri kenara alalım ,Listeciler bir adım öne
-
Ben turkçe dahil 27 ile 29 arasinda birsey bekliyorum. Burayi bazen okuduğmda diyorum ki ilk 300 icinde olurum. Sonra baska birini okuyorum diyorum yok arkadaş ben 401. Olurum diyorum. Ne zor arkadaş... son gunlerde hep içimde 401. Olma gibi bir his var inşallah yanilirim...