2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Kimse konuşmuyor yada ben denk gelmedim ama bu sınavın en belirleyici sorularından biride türkçedeki sıralama sorusu hem 3 puan hemde parçayı hatırlayamadıgımızdan hesaba katılmıyor +3 veya -3 çok çok belirleyici
-
@görünür-el hocam gelen doğru sayınızı vesıtalamanızı paylaşırmısınız bizimle bazı arkadaşların da içi rahat etsin.
-
Niye açıklanmadı boş lingde yok sanırım
-
"Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul'dan önceki başkentlerinden kadim Adrianopolis’in mirasçısı olan Edirne’nin günümüzde de ziyaretçileri, büyüleyen devam ediyor." Türkçe'nin en zor sorusu buydu ve sıralama bu şekildedir.
-
@forceful düzeltme
"Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul'dan önceki başkentlerinden kadim Adrianopolis’in mirasçısı olan Edirne’nin günümüzde de ziyaretçileri, büyülemeye devam ediyor." -
uygunsuz içerik kaldırılmıştır.
-
@forceful edirne nin değil sadece edirne değil miydi?
-
@yörük20 olabilir.
-
@forceful evet ben çok kararsız kaldım ne yaptıgımı hatırlamıyorum ama 2 tane çok mantıklı bi kombinasyon çıkarmıştım böle bişi yaptım galiba maşallaj iyi hatırlamışsınız.
-
"Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul'dan önceki başkentlerinden kadim Adrianopolis’in mirasçısı olan Edirne günümüzde de ziyaretçileri, büyülemeye devam ediyor." Oldu şimdi herhalde.
-
@forceful hocam aynen cümle böyle olacaktı. Virgül var mıydı bende onu hatirlayamadim. Sıralı ve kural li bir cümle diyordu. Virgül kendimizden ilave edecek miydik ? Türkçesi iyi olan bu gardaşimiz cevaplarsa iyi olur.
-
@yörük20 hocam noktalama ya dikkat ediceklerini sanmıyorum öyle olsa belirtirlerdi soruda
-
@yörük20 virgül yoktu ben ekledim ama eklenmezse bir sorun olmaz İNŞAALLAH.
-
@sessessc hocam cümleler zaten kendileri noktalama işaretlerini içinde barindiriyordu. Ornek:Istanbul'dan gibi. O yüzden dedim.
-
Mülakata daha önce giren arkadaşlar nasıl sorular soruluyor ve elenen arkadaşlar neden elendiklerini biliyorlar mı?
-
@sessessc hocam Türkçedeki 3 puanlık sorular resim sorusu ile kalın çizgi soruaıydu ya yorum sorularıydı net hatırlıyorum.
-
@yörük20 ayrıca türkçe sorularından noktalama ile ilgili çoğu kimse "Bende babam gibi olacağım " cumlesini nokta gelecek demiş sonuna ama bu cümle heyacan duygu belirttiği için ünlem! Işaret ı ile bitmeyecek Mi?
-
@bfroki dogrudur hocam yanlış hayırladım galiba 3 puan diye hatırlıyordum sıralamayı
-
Haydi saldır türkiye al bu maçı
-
@yörük20 neden ünlem gelsin ki ?