2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mehmed-kemal Vay sınav bizi şair eyledi
-
Önemli olan bu heyecanı, atmosferi yaşamak.Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
-
14.40'a dikkat edin arkadaşlar. dün yds açıklanma saati
-
Sınav sınav dediğin nedir ki gülüm, ben senin için... muhabbetine döndü
-
Cuma mübarek gün Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah
-
Kendimi takımı penaltılara kalmış bir maçta arkadaşlarıyla orta yuvarlakta kol kola girip şuta bakamayan futbolcu gibi hissediyorum şu an
-
Önce güzel bir test sınavıyla baraj uygulaması olsa sonra yaklaşık 1000 civarı arkadaş bu açık uçlu sınava katılsa ve 1 hafta içinde açıklansa gencecik insanlara bu gereksiz stres yaşatılmasa ne olurdu sanki. Hayatı niye zorlaştırıyorlar anlamış değilim. "Kolaylaştırınız! Zorlaştırmayınız! Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz! Birbirinizle anlaşın, iyi geçinin, ihtilâfa düşmeyin!" (Hadis-i Şerif)
-
Muhabbetin son aşamasına geçtik. LİNK aşaması. Sınav açıklandıktan sonra burada kimse kalmıycak ve hemen Yen'i bir forum KAYMAKAMLIK MÜLAKAT AŞAMASI diye. Rabbim hakedene o foruma katılma hakkı versin inşallah. Cumanız mübarek olsun diyip çekiliyorum .:)
-
@greeneyes elindeki kamp ile temellerini oluşturduktan sonra daha önceki sayfalarda arkadaşların liste halinde sunduğu kanunlara çalış en son ne kadar kaymakamlik ile ilgili açık uçlu soru bulabilirsen cozmelisin benim tavsiyem budur
-
LİNK aşamasına erken geçmedik inşallah. Yoksa artık günler çok daha zor geçecek.
Cümleten hayırlı cumalar. -
@mülkiamir çok iyiydi:) gerçekten kazanıyoruz kaybediyoruz ama bu heyecan cok farklı
-
Baktım denedim başardım 418e kadar açık umarım herkes hak ettiğini alır herkese hayırlı cumalar.
-
@odaklan25 ne demek oluyor tam
-
Kaç link oldu şimdi :)) akşam olmaz yeminle nerden girdim foruma
-
Hadi hayirlisi bu linkler kaymakamlikla ilgilidir insallah yalniz gecen sene linkler geldikten 1 gun sonra aciklandi diye hatirliyorum kaymakamlik sinavinin.
-
sık kullananlara ekledim tık rekoru kıracağım tek başıma.
-
@kemoenes :))
-
Günümüz yalan oldu
-
aslında bu aşamada bizim linkten çok sağlam duyumculara ihtiyacımız var.yoksa bu sancıyı en az bir hafta boyunca yaşarız.bu günden pek umutlu değilim ama İnşallah bu gün açıklayıp en azından şimdilik stresimize son verirler.
-
@kamikaze kardeş ösym sınavın açıklanacağıno kimseye söylemez emin olabilirsin bu linkler sınavın açıklanacağına işarettir inşaallah