2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mülkiamir güzel netler
-
Linkleri görecek bir link gönderin bize de
-
bu adreste 13404 yazan yeri 1 er arttırarak boş linklere ulaşılabilir. 1 arttırıp enter a bastığınızda bir ilan veya duyuru gelmeyip yine aynı sayfa geliyorsa veya eror vermiyorsa link boş demektir.
-
@can-mavi eyvallah kardeşim
-
Arkadaşlar totalde kaç link açık?
-
13419 a kadar açık gözüküyor linkler hadi hayırlısı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bu adreste 13404 yazan yeri 1 er arttırarak boş linklere ulaşılabilir. 1 arttırıp enter a bastığınızda bir ilan veya duyuru gelmeyip yine aynı sayfa geliyorsa veya eror vermiyorsa link boş demektir.
ancak her arttırışınızda geri yapıp tekrar arttırmanız gerekiyor, örneğin 13404 yazan yere 13405 yazıp entera bastığınızda link açıksa , 13406 nın da açık olup olmadığını öğrenmek için geri tuşuna basıp 13406 yazarak tekrar entera basmanız gerekiyor
-
@kemoenes bunlardan bazıları 3-5 gün önce sayısı arttırılan hakimlik olabilir, ancak 1 ay geçmiş olması bugünün cuma olması kaymakamlık mı açıklanıyor acaba dedirtiyor
-
@kemoenes Şu an telefondan girdiğim için nokta atışı gönderemiyorum ancak en son 13404 var ve sonrasında 13418. linke kadar boş linkler. Bunlardan 13404-13407 arası dünden beri vardı ancak 13408 ile 13418 arası boş linkler bugün yeni açıldı. Bunu anlamak için ÖSYM'nin yapmış olduğu son duyuruya tıklıyorsunuz, orada Tr ile başlayan alanda yer alan 13404 sayısının son iki hanesini değiştirip 13405-13406 diye artırdığınızda ana sayfaya yönlendiriyorsa link boş demektir. Şu an 14018 e kadar boş, 13419 yaptığınızda hata veriyor.
-
Özlemişiz link muhabbetini
-
biraz daha bu sınavlara girersek sitenin tüm haritasını çözeceğiz inşallah
-
Kendi kendimize heyecanlanacak bir şey buluyoruz. Helal olsun valla
-
@mia105 süper
-
@sinav1453 sözün bittiği yer. Dakika dakika rapor vermek için nöbetleşe link kontrolü talep ediyorum
-
Valla bunları bulan adamlara kontejan açsınlar bence Kafalar zehir
-
@mülkiamir aynen hocam katılıyorum
-
Çok heyecanlandım
-
@mülkiamir asıl heyecan bunda değil, asıl heyecan bu boş linklere başlık eklendiğinde tavan yapıyor
-
Asıl olan sınavı kazanmak değil asıl bu heyecanı yaşamak. Sevgiliye ulaştıktan sonra aşkın anlam ifade etmediği gibi..
-
@mehmed-kemal güzel bir yaklaşım.