TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5509810
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      siyasetbilimci Son düzenleyen:

@numerus 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

@deulu - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı
      - Dışsallık
      - Köy defteri
      - Kamu Kuruluşu (??? 🙂 )
      - 2006
      - İşgücü
      Bunları yanlış kabul ederek 24 doğru hesapladım ben de. Ama benim Türkçem iyidir. Bağlaç olan -de ayrı yazılır mesela 🙂 🙂

Allah gönlünüze göre versin.

Ben de görevden uzaklaştıran merci İçişleri bakanlığı , başbakan lik merkez teşkilatı, 2006 ,bütçe komisyonu,köy bütçesi cevaolarim yanlış .24 nette benden 😞

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        bfroki @turgi Son düzenleyen:

@turgi kişisel verileri koruma kurumu olmalı bağımsız idari otorite olarak tek o var 10. BİO

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          siyasetbilimci @bfroki Son düzenleyen:

@bfroki 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:

@turgi kişisel verileri koruma kurumu olmalı bağımsız idari otorite olarak tek o var 10. BİO

O kolay soriyida tam okumayio Türkiye insan hakları ve eşitlik kurumu yazdım .bir sınava bu kadar yaklaşıp kaybetmek ...gerçekten tarifsiz,

S B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sınavzedee @siyasetbilimci Son düzenleyen:

@siyasetbilimci hocam siz anlaşılan çok heyecanlandınız sınavda.

• B
              bfroki @fetih1453 Son düzenleyen:

@fetih1453 benimle aynı nerdeyse esnek kur kesinlikle doğru say hizmet yerinden yönetim kuruluşları da 26 senin bence diğer soru bende de kurumsal olmayan nüfus dedim sivil yazmadığım için doğru saymıyorum bence onu da sayabilirsin net 27

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • U
                ugur1144 @bfroki Son düzenleyen: ugur1144

@bfroki kurumsal olmayan sivil nüfus'ta sanki çalışma çağındaki kurumsal olmayan sivil nüfus yazsanız kabul olma olasılığı yüksek ancak sadece kurumsal olmayan sivil nüfus ifadesi yeterli değil gibi.

• B
                  bfroki @deulu Son düzenleyen:

@deulu @fetih1453 benimle aynı nerdeyse esnek kur kesinlikle doğru say hizmet yerinden yönetim kuruluşları da 26 senin bence diğer soru bende de kurumsal olmayan nüfus dedim sivil yazmadığım için doğru saymıyorum bence onu da sayabilirsin net

Ecinar 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • K
                    kaymakamadayı @ugur1144 Son düzenleyen:

@ugur1144 kardeşim benim anlatmaya çalıştığım bu ;
                    yokluk
                    bir hukuki işlem hiçbir sonuç doğurmayacak şekilde yapılırsa işlem hiç yapılmamış sayılır yok sayılır.eski hukukçular buna yok demezler de keenlemyekun derler

muhtemel ve alternatif cevaplar

yokluk
                    keenlemyekün
                    yok hükmünde olacaktır. ama asıl cevap yokluk tur. sıkıntı değil 3 ü de kabul edilecektir bence

• Ecinar
                      Ecinar Yasaklı @bfroki Son düzenleyen:

@bfroki TÜİK resmi sitesinde kurumsal olmayan nüfus diye geçiyo sıkıntı olmaz alternatif cevap sonuçta

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        kombassankoma Son düzenleyen:

yönetimli esnek kur ve hizmet yönünden kuruluşlar cevapları kabul edilir mi acaba ya da bir şeyler çıkar mı çok merak ediyorum. iyice dikkatsiz davranmışım kafam göre yazmışım valla.

• B
                          bfroki @siyasetbilimci Son düzenleyen:

@siyasetbilimci 2 yıl sonra tekrar sormazlar 2015 de sordular o mantıkla yapıladabilirdi gerçi tarihte de Bozkurt-lotusu üst üste sordular 🙂

• B
                            bfroki @Ecinar Son düzenleyen:

@Ecinar 4t denemede Yüksel bilgili hocada kurumsal olmayan sivil nüfus olarak almıştı...işsizler, iş aramaktan vazgeçenler, çalışanlar toplamını. Zaten o denemeden dolayı öyle yazdım sınavda Facebook gruplarında fotosunu da paylaştım...

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • F
                              FC Real GDP @gökbörü Son düzenleyen:

@gökbörü sınav birincisi en fazla 2 yanlış yapar bu sınavda bence. 34-35 yapan ilk 50'ye girerse iyi.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                aliserdar çetin @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP HOCAM 25-26 DOĞRUM ÇIKIYOR 40 SORUDAN HESAPLADIM. BU SENE PUANLAR NASIL OLACAK KAÇ DOĞRU İLE GİDİLİR

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • F
                                  FC Real GDP @aliserdar çetin Son düzenleyen:

@aliserdar-çetin benim tahminim 27-28 ama pek tecrübeli biri değilim.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

• U
                                    ugur1144 @kaymakamadayı Son düzenleyen:

@kaymakamadayı yok hükmündeyle keenlemyekun aynı anlamda ancak yokluk farklı bazı hukukçular yoklukla, keenlemyekun aynı anlamda kullanıyorlarmış fakat öğrendiğim kadarıyla aynı anlamda değiller bunun yanında diğer mesajlarımı okursan söylediklerinin yanlış olduğunu göreceksin. Bilmiyorum ösymnin cevabı ne olacaktır ancak ağır bariz hata durumunda idari mahkemeler işlemin YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI nedeniyle iptal yaptırımını uygulamışlar. Diğer daha hafif hata durumlarında ise idare mahkemeleri YOKLUK nedeniyle dava açılmasını reddetmişler. Umarım açıklayıcı olmuştur ben sorunun cevabına iki ihtimal veriyorum. Ya YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI (yanlış olabilir) . Yada YOK HÜKMÜNDE SAYILMASI nedeniyle iptal olabilir.

• M
                                      miray Son düzenleyen:

1-45 gün, 2- 3 seçim çevresi, 3-soru, 4- 7 gün, 5-içişleri bakanı, 6- süreklilik, 7-15 gün, 8-fonksiyon gaspı, yokluk, 9-kalkınma bakanlığı, 10- 5 yıl, 11- 2 ay(tüzük sorusu), 12- başbakanlık, 13- Hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları, 14- plan ve bütçe komisyonu (diğerine imar ve bayındırlık komisyonu yazdım), 15- içişleri bakanı, 16- genel kurul, 17- insan hakları evrensel beyannamesi, 18- cumhuriyetin ilanı, 19-bozkurt lotus davası, 20-1946, 21-istanbul menkul kıymetler borsası, 22- 2005, 23- serbest döviz kuru, 24- 5, 25-0,8 bunlar doğru sayılabilecek(hiçbirine kesin doğru demiyorum) sınavda verdiğim cevapların aynısı fikir belirtmek isteyen arkadaşım olursa hangisini yanlış saymalıyım veya belli olmaz güvenme dediğiniz cevap varmı

B B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • U
                                        ugur55 Son düzenleyen:

merhaba arkadaşlar
                                        benimde yorum sorusu hariç türkçeyi 5 kabul edersem toplamda 29 doğrum var.
                                        saymadığım şüpheli sorularım,
                                        "dalgalı kur rejimi" "imkb" "hizmetsel yerinden yönetimler" "dışsallık" "dışlama" "kurumsal olmayan nüfus"
                                        listeye ekleyebilirsiniz.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          hakimikaymakam Son düzenleyen:

Türkçe hariç 27 doğrum var; cumhuriyetin ilanı 2 puandı sanırım. O yüzden türkçe hariç 67 puanım var. Beni de listeye ekleyin:) @kamikaze

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • O
                                            odaklan25 @ugur1144 Son düzenleyen: odaklan25

............

• 1
                                            • 2
                                            • 286
                                            • 287
                                            • 288
                                            • 289
                                            • 290
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 288 / 782