6 Eki 2017 16:25

Sınav yapıldıgından beri bu sayfayı takip ediyorum acısıyla tatlısıyla çok hoş bence sonunda dayanamadım bende üye oldum 🙂 herkes kendi fikrini ne güzel yazmış bende 2.sınavım olarak dan yorum yapmak isterim bence sonuçları degerlendirirken türkçesiz değerlendirmeyin geçen yıla nazaran bu yıl türkçe soruları açıktı sıralama sorusu hariç diger sorular az çok cevapları mantık çerçevesi içinde verdiysek cevap kabul olcaktır farklı bi anlamda yorum yaptıysak da yanlış olarak hesaplarız çünkü türkçe bu sınavın en önemli alanlarndan 1 fazlayla yada yarım fazlayla oluyor birçokşey illa emin olmak istiyorsanız beklediginiz türkçe dogrusundan 1 eksik hesaplayın.herneyse kaçla kapar sorusuna gelirsek yapılan sınavlar genelde heryıl istikrarlı kapadıgından tahminim ham olarak türkçeyle beraber toplandıgında 60-65 arası tahminim 61 62 ham puan alan kişi mülakata kalır gibi duruyor tabi bu puanlar ösym nin cevap anahtarına göre ham 61,alan sorularında türkçe gibi alternatif cevap olmadıgından harf hatası bile kabul edilmiyor yani şuda olur buda olur gibi bol bi cevap anahtarlrı yok geçen yıl itiraz edem arkadaşlar bilir,nolursa olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun onada gönlümüz razı olsun kardeşlerim.