TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5510779
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mg_ Son düzenleyen:

Artıvizyon kaymakamlık kursu 2 alım bekliyoruz Aralık ta kesin Temmuz duyumumuz da var dediler arkadaşlar amacım kafanızı karıştırmak değil aldığım cevapları paylaşıyorum Allah (cc) hepimizi belirsizlikten kurtarsın İnşallah

Kutyler I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
      • Kutyler
        Kutyler Yasaklı @mg_ Son düzenleyen:

@mg_ hayırlısı olsun.İnşallah haklı çıkarlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • I
          issiz @mg_ Son düzenleyen:

@mg_ aralik cok gec olur hocam. ins temmuzda yaparlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • ?
            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

arkadaşlar belli ki haziran da sınav ihtimali iyiden iyiye zayıfladı geriye en erken ihtimaller temmuz ve eylül kaldı inşallah bunları da pas geçmeyiz..

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mg_ @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Ömermuhtar Hocam haziran takvimi çok dolu zaten refarandum dan sonra sınav ilan kararı verseler Temmuz a yetişir inşallah

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • ?
                Eski Kullanıcı @mg_ Son düzenleyen:

@mg_ düşüncelerinden bal damlıyor kardeşim 😉 inşallah dediğin gibi hayırlısıyla temmuzda olur ..

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • M
                  mg_ @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Ömermuhtar Gönlünü ferah tut gelecek inşallah 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    mg_ Son düzenleyen:

Arkadaşlar refarandum birlikte 6 ay içinde kanunlardaki değişiklik yapılır diyor şimdi atıyorum kanunlardaki bakanlar kurulu yürütür ibaresi cumhurbaşkanı tarafından diye değiştirilirken acaba bu hüküm kanun yayım tarihinde girer yoksa 27.dönem genel seçimi ile mi ?

• M
                      mustafa58yilmaz @mg_ Son düzenleyen:

@mg_ Yasaların yürürlüğe giriş tarihlerinde, Cumhurbaşkanı 'nın parti üyesi olabilmesine imkan veren, HSYK üye sayısını 13 yapan. Anayasa Mahkemesi üye sayısını 15 'e düşürenler hemen yürürlüğe girecek ama geri kalanı 2019 seçiminden sonra yürürlüğe girecek. https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k6771.html de öyle söylüyor.

• M
                        mg_ @mustafa58yilmaz Son düzenleyen:

@mustafa58yilmaz Yani yürürlüğe giriş tarihleri 2019 olarak bazı maddeleri ayarlanır kanunların yoksa diğer türlü saçma anayasada bakanlar kurulu olmasına rağmen işleyişte olmaması karışıklığa yol açar

• A
                          Adrenalin Son düzenleyen:

Kesinlikle katılıyorum. Yürürlükte olan kanunlar dışında soru gelmesi iptal sebebidir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                          • P
                            Priss Son düzenleyen:

Arkadaşlar herkese merhaba. Bu başlıkta sıralama konusunda sorun yaşandığını okumuştum. ilk açıklanan sonuçlara göre mülakata kalıp da sonradan sıralaması aşağıya kayan dostlarımız vardı. Ben de benzer bir durumu sayıştay için yaşadım ve sıralamam bir günde 2 basamak düşerek mülakat dışı kaldım. Üstelik bu karar 2 buçuk ay sonra alındı ve ben 2 buçuk aydır harıl harıl mülakat çalıştım. Siz dostlarımdan ricam kaymakamlıkta bu sorunu önceden yaşayan dostlarımın ya da varsa tanıdıklarının bana ulaşmasıdır. Yardımcı olursanız sevinirim

• M
                              mustafa58yilmaz @Priss Son düzenleyen:

@Priss Ben kaçırmış olmalıyım. Nasıl oldu da sıralama değişti acaba ? Yani mülakat hakkı kazandıysanız bu sabittir sonra dan nasıl değişir? anlatır mısınız lütfen bizimde bilgimiz olsun, ona göre hareket ederiz.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • P
                                Priss @mustafa58yilmaz Son düzenleyen:

@mustafa58yilmaz dostum ilk açıklamada 135 kişi içindeydim iki buçuk ay mülakata kaldım diye ders çalıştım mülakat için sonra bu sabah ÖSYM'nin sitesinden kontrol ettim 136. sıraya geriledim. ÖSYM'yi aradım 2 kişi kendi yazılı kağıtlarına itiraz etmiş ÖSYM'de itiraz sonucu bunların puanını yükseltmiş ve ben dışarda kaldım. İki buçuk ay sonra mülakat dışısın diye görüyorum olay bu.

• M
                                  mustafa58yilmaz @Priss Son düzenleyen:

@Priss Çok mide bulandıran bir durum olmuş. Ben ilk bu forumdan sıralamanın 72 lerde başladığını öğrenmiştim. 10 puan geride kaldım diye üzülmüştüm. Şimdi farklı düşünmeye başladım. Sonradan kağıt okut listeye gir ama önceden gireni çıkarsınlar. bilmiyorum yaa... Değişen bir şey olmadı mı sınav adaletinde yoksa ?

• M
                                    mk_38 Son düzenleyen:

iyi günler arkadaşlar bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa önemli bir yardımda bulunmuş olacak. Kaymakamlık sınavına itiraz sonucu 2 kişi liste dışı kalmışlardı acaba bu arkadaşlar itirazı sonucu mülakata çağrıldılar mı ? Şimdiden teşekürler

• evy06
                                      evy06 Son düzenleyen:

Arkadaslar kaynak yenilememize gerek varmi bu son degisiklikler için.

• B
                                        Bireysel başvuru Son düzenleyen:

Simdilik gerek yok. Sadece 5 madde degisti. Uyum yasalari ile degisikleri buradan paylasiriz hocam

evy06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • evy06
                                          evy06 @Bireysel başvuru Son düzenleyen:

@Bireysel-başvuru tamamdir teşekkürler hocam.

• O
                                            OseneBuSene Son düzenleyen: OseneBuSene

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Bu 657 yayın evinin veya savaş yayın evinin iktisat açık uçlu soru bankalarını tavsiye edermisiniz yoksa yayınevleri kitapları guncelleyecek beklemi dersiniz?

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 48 / 782
                                            • İlk ileti