İL GÖÇ MÜLAKAT
-
bu rotasyon neden pek sevilmiyor ben asker cocugu oldugumdan beni pek korkutmuyor?
-
@tuuba42 Kimse her beş senede bir kurduğu düzeni bırakıp yeni düzen oluşturmak istemez. Rotasyon o yüzden pek sevilecek bir durum değil.
-
@odtüsbky çakılı kadro da mevzu kapanır. Rotasyona tabi olmaz, eşin nerede ise orada kalırsın. Belediye, Üniversite ve Bakanlık merkez kadro çalışanları çakılı kadrodur ve eşlerden biri bunlarda ise diğer eş hiçbir rotasyona tabi olmaksızın bir ömür eşine tabi olur. Rotasyonu en katı şekilde uygulayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığında bile durum böyledir.
-
Bu hafta açıklanır mı dersiniz dostlar ?
-
@j.b.say hocam mülakatta herkese dil bilip bilmediği soruldu.dili olanlara öncelik tanınıyormu?
-
Bana sormadılar hocam
-
@serza hocam doğrudur.benim konuştuğum herkes sorulduğunu söylemişti
-
@Platon sanmıyorum kurumda dil bilende var bilmeyende var sıkıntı olmaz
-
1 yıl İngilizce okudum dedim bide work and travel yaptım dedim ondan sormamış olabilirler mi acaba ?
-
Bide arkadaşlar elendiğin mülakat oldu mu diye sorulan oldu mu
-
@serza Soruldu tabi.Yabancı dil in nasıl sorusu da özellikle yds si iyi yüksek olanlara soruldu diye tahmin ediyorum
-
O gün yarın olur inşallah
-
İnsan kaynaklarını aradım biraz önce, baya da ısrar ettim kpss yaklaşıyor önümüzü görmek açısından bi zaman dilimi dahi veremez misiniz diye karşıdaki bayan gerçekten bilmiyorum dedi
-
Kazansamda içimde ne bi sevinç ne bi heyecan ne bi Umut ne bi mesleğe karşı çalışma azmi hiç bişey kalmadı .
-
Uzun süreler açıklanmayacağa benziyor. İKdaki bayan bile cidden bilgim yok diyor.
-
Sanirim baya uzun surcek daha
-
İçişlerinin mülakat sonuçları açıklanmaya başladı, darısı başımıza inşallah !
-
Bu hafta telefonla surekli aramak lazim
-
İst göçte çalışan kızın aldığı bilgi ve pareto hocamın verdiği bilgi doğrudur. Şubat sonu işe başlanacaksa 10 gün evrak teslim arası düşüldüğünde 10 15 gün içinde açıklanmalı..
-
@Sipsilimarpuc hocam o zaman bu iş bu hafta biter mi ?