İL GÖÇ MÜLAKAT
-
Ayrıca memnun değilsen istifa et. Şuan senin yerinde olmak isteyen gıkını dahi çıkarmayacak çalışacak on binlerce insan var.birazda şükretmesini bilmeli
-
@j.b.say valla kardeş iyi kötü girecez bi yerlere keşke girebilsek
-
@j.b.say hocam haftasonu çalışması sürekli mi oldu ? yoksa geçici bir dönem mi böyle sürecek ?
-
Göç İdaresi önceki alımlarında da hep sürrci geciktirdi. O açıdan yavaş bir kurum ancak bu sene bu yavaşlığa ohal, güvenlik soruşturmalarının uzaması vs. eklenince ceremesini biz çekmeye başladık. Yaptığı test sınavını bile sonuçları belli olmasına karşın 2 ay sonra açıkladı. Mülakat tarihi belli değil diye açıklamadı sanıyordum ama listeleri açıkladıktan bir süre sonra mülakat tarihlerini açıkladı. Demek ki açık belli ama hangi iller olduğu belli olmadığı için bekletiyorlar. Sonuçta liste açıklanınca şu şu belgeleri şu tarihe kadar getirin yoksa getirmezseniz yerinize yedekleri çağıracaz gibisinden bir duyuru yapmaları lazım. Eğer listeyi açıklayıp belge teslimlerini ileri bir tarihte isterlerse o zaman da yedekler KPSS'ye çalışmak zorunda kalır. Asillerin bazıları da bir güneydoğu ili denk gelirse gitmek istemeyebilir. Pareto cidden çok iyi bir bilgi vermiş. İllerdeki boşluklar belli olmadan bu işe girişilmesi cidden karmaşaya yol açar. Benim gibi merkez göç bekleyenler ise il göçle ortak ilan verildiği için mecburen bekliyor...
-
Hocam en azından kim kazandı onu açıklasınlar illerde sonra belirlenecek desinler isterse 5 ay sonra yapsınlar yani en azından kazanıp yada elendiğimizi bilsek
-
@madman iş çıktıkça haftasonu çalışılıyor. yeni bir uygulama oldu bu hafta başka bir ildeki geri gönderme merkezine mülteci sevki yaptığınızda bu mülteciler sınırdışı olana kadar sizde o ile görevlendiriliyorsunuz sınırdışı işlemi kaç gün ya da kaç ay sürer belli değil.
-
@j.b.say eyw hocam sağolasın bu yeni durumu bilmiyodum.Kalıcı olacak herhalde bu uygulama.
-
@madman saçma bir uygulama aslında kalkması lazım iki farklı ggm ye sevk çıktı iki personel eksilecek kurumda iş yükü artacak mantıksız kararlar bunlar bakalım ne olacak bizde merak ediyoruz
-
@j.b.say yani iş yükü artıyor inş düzelir hayırlısı diyelim
-
@serza inşallah güneydoğu da bir ile atanırsınız şöyle hatay urfa antep falan o zaman dediklerime hak verirsiniz . Bende biliyorum istifa etmesini ama kolay kazanılmıyor işte haftasonu çalışıp karşılığını alamamak akşamları çalışıp karşılığını alamamak plan yapamamak insana koyuyor. Sorunlar çözülmüyor daha da artıyor ben uyarmak istedim sadece tercih sizin
-
@j.b.say hocam daha sonuçlar belli olmadı ama bu meslekte rotasyon var mı acaba sen çalışanısın kurumun sanırım birde bazı kadrolarda rotasyon olsa bile uygulanmıyor bunun hakkında bilgi versen bir zahmet
-
@j-b-say en kötü iş işsizlikten iyidir
-
Hala beklemek ne olacağını bilmeden beklemek koyuyor insana.
-
Bide şimdi 2015-2016 kopya muhabbeti dolanıyo ortalıkta
-
@hakan59 rotasyon var evet.yönetmelikte iller ve çalışılacak süreler belli.istifa edin demesi cidden çok kolay ve haksız bir söylem.çünkü içerden bi arkadasm kurumdaki sorunları belirtms hani bunları bilerek gelin diye.
rotasyonun uygulanacagi her seferinde dile getiriliyor.şimdilik böyle. -
@paradoks peki kurum içi nakil felan ne demek hocam yani isteyen istediği yere gidebiliyo mu
-
@serza Bence eş durumundan gidebiliyordur. Eşi TSK, emniyet personeli olan hakim savcı olan doktor olan vs. Kendisinden yüksek ek göstergeli eşi varsa aile birliğinin korunmasına istinaden süreyi doldurmadan da tayin olabilir diye tahmin ediyorum... Yahuu il göç uzman yardımcısının eşi akademisyense sürekli aynı şehirde yaşar mı böyle bir boyutu da var...
-
Kurumda hepi topu 1500 personel var sanki ne kadar kişi nakil olcak ki.sırf bu yüzden bizi bekletiyolar mülakat sonuçlarını.
-
@serza es durumu vs de zor oluyor uzun bekleme süreleri var. ve tabi inşallah isteyen herkese nasip olsun
-
@hakan59 rotasyon yönetmelikte var ancak uygulamada zor gözüküyor 5 bölge var bir bölgenin süresini doldurduktan sonra bir üst bölgeye atanıyorsun uzman yrd. Süresini bölge süresinden saymıyorlar mesela 1.bölge 5 yıl 3 yılda uz.yrd. Süresi var 8 yıl oluyor