Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@lysisminos kaymakamlık sınavında geldi evet başlık sadece “demokratikleşme ve insan hakları” idi. Ve doğru yaptım. sınavlarda da sadece ezber bilgiden kaçınmanızı öneririm. Konut hakkı komik duruyordu orada zaten. Devlet kendisine ev vermedi diye AIHM başvuran kimse duymamışsınızdır neticede
-
@kaymakam-hanim-0 AIHS -Madde 8 Konuttan bahsediyor diye biliyorum.
-
@lysisminos Zorlamadan kastım böyle şeyler zaten haksızsınız diyemem ama gerekçe zayıf dikkate almama ihtimalleri fazla.
-
@wanderlust aihs madde 8 özel ve aile hayatına saygı hakkı
-
@kaymakam-hanim-0 1. Herkes özel ve aile hayatına, konutuna ve yazışmasına saygı
gösterilmesi hakkına sahiptir.farklı yorumlanabilir tabi.
-
@muddei-hususi örneğin, matematikte sınavınız 4 işlemle kısıtlayıp trigonometri sorusu sorabilir misin, trigonometri bilginin çok iyi olup olmadığı önemli değil, sınavda böyle bir soru bekler misin
-
@kaymakam-hanim-0 konu başlığını kendiniz de vermişsiniz zaten. Sorguladığım için böyle çıkarımlar yapabiliyorum ezberci olsaydım afrika Avrupa diğer kıtalardaki temel hak ve özgürlüklerini de ezberler öyle girerdim sınava.
-
@wanderlust bunu konut hakkı olarak mı yorumladınız gerçekten? O zaman anayasadaki konut dokunulmazlığı ile konut hakkı sizin için aynı mı yani? Bu kadarı da gerçekten zorlama yahu
-
@lysisminos hayır ben kıyas yaptım sadece. Kaymakamlık sınavında başlık veriliyor, sadece demokratikleşme ve insan hakları denilerek TİHEK’ten, Afrika İnsan Hakları Sözleşmesi’ne kadar geniş bir yelpazede soru gelebiliyor mesela. Burada genel hükümler dediler ama ayrıntıya girerek sordular o yüzden itiraz edeceğim gibi bir lüksü görünce yadırgadım herhalde. Keşke dediğiniz gibi çalışıp girseydiniz. Neyse başarılar dilerim
-
@kaymakam-hanim-0 @kaymakam-hanim-0 konu dahil değilse neden çalışayım sen sınava fizik kimya çalışarak mi girdin. Dahil olmayan konudan soru gelince sen yaptın diye bunu savunmamak bencillik degil de nedir? Bence sen kendine şunu itiraf etmelisin. Soru iptal olursa ki bence olmali herkesin dogru kabul edilmeli, sana rakip olacak sayının az olmasını istiyorsun o yüzden bu gereksiz mücadelen. Sen önce sorunun kapsam dışından
geldiğini kendi içinde itiraf et yeterli soru ayrıntı değil ilgili genel hükümler DIŞINDA -
@lysisminos haha yok ben bu sınavda sıramı saldım rahat olun.
-
...Hoca da demiş ki: "Hırsızın hiç mi suçu yok?"
-
@kaymakam-hanim-0 herkes çok rahatladı şu an (işin şakası tabi ) hayırlısı olsun hocam hakkınızda.
-
Bir önceki alımda ön eleme sınavı ne kadar sürede açıklanmıştı? Bilen var mıdır?
-
14 mart 2020 sınav
6 nisan 2020 açılanma -
İtiraz sonuçları ne zaman belli oluyor. Sınav sonuçlarıyla birlikte mi açıklanıyor yoksa daha mı erken?
-
Arkadaşlar elinde sorular olan var mı sitede göremiyorum
-
@izo benimde ingilizce yüzünden olmayabilir. Gy ve gk( son 10 soru hariç) digerlerinden 1-2 yanlış yapmama rağmen ingilizce ve son 10 iletişim teo. ve sosyoloji soruları batırdı. 65-69 aralığında bekliyorum. Aslında iletişim teorilerine çalışmıştım. Sınav anında şaşırdım, belki de aşina olmadığım için hatırlayamadım. İngilizceyi ise son 15 dakikada yapmaya başladım ve yetiştiremedim. Yaptıklarımdan da süre az kalınca çok yanlış yapmışım. 70 ve üzeri yapanları şimdiden tebrik ederim.
-
@denizin Başvuru yaptığımız sayfada, şikayet bölümünde bulabilirsiniz.
-
s.a. Bu forum vesilesiyle sınav sorularının bir süreliğine erişime açılığından haberdar olmuş bulunmaktayım. İtirazların sona ermesi hasebiyle sorulara erişim imkanı da son buldu sanırım. Bir arkadaşımızın yardımlarını bu bağlamda istirham eder, saygı ve şükranlarımı arz eder, herkese sağlık ve esenlikler dilerim.