Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@maiyetmemuru evet, kusura bakmayın, yanlış hatırlıyormuşum. ilk sınav değil ikinci sınav 74 ile kapatan. şimdi tekrar kontrol ettim, ilk sınavda liste açıklanmamış, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr üzerinden sonuçlar açıklanmış, ikinci sınavda liste var ve herkesin aldığı puanı görebiliyoruz.
-
@izo 2019'un soruları var mı sizde hocam. 2020'yi paylaşmıştı arkadaşlar burada
-
@alarad bana da gönderebilir misiniz hocam
-
@izo kontenjandan kastınız nedir? ilk 600 kişinin içinde olmak mı gerekiyor
-
@izo on elemede değil mi?
-
2019 sinavi elinde olan var mi ?
-
@maiyetmemuru merhaba, 2019 daki aynı başlıklı konuda cevaplar paylaşılmış ben onlara baktım benzer geldi hatta sorular ama yine de sen de bi bak ben ilk defa gireceğim
-
@saraybosnablues 14. kararname mi, mevzuat mı ? aslında ikisi de internette var ama mailini. atarsan yollayayım
-
@alarad merhaba, tesekkur ederim iyi calismalar.
-
@alarad goktasnilufer@gmail.com
teşekkür ederim
-
@saraybosnablues, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Gönderdim, elimdeki sınavla ilgili kitap ve Pdf leri de attım başarılar.
-
@alarad çok teşekkür ederim.
-
Kurumda calisan arkadas var mi ? Yada is konusunda detayli bilgisi olan ?
-
@maiyetmemuru böyle birini bulabilirsek çok yararlı olacaktır.
-
@marvelous ben biraz sınavları karıştırmışım, ön elemede kaç aldığımı hiç hatırlamıyorum, ama ikinci sınavda 70 ile elenmişim.
@saraybosnablues kontejan şu demek. mülakata alınacak aday sayısının 4 katı aday çağrılıyor. geçen yılki sınavda bu 120'ymiş bu sayı. sıralamada da 120. kişinin puanı 74 olduğu için 73 ile 70 arasında puan alanlara başarılı ama kontejan nedeniyle katılamaz yazılmış. -
Iletidim teorileri aof cikmis dorular pdf olan varmi ?
-
@sbf11 mesej yolladim bende
-
@alarad merhaba bende elinizdeki sınavla ilgili kitap ve pdfleri alabilir miyim ? mümkünse tabi ?
mail adresim fhhgokdemir@gmail.com
-
Merhaba herkese kolay gelsin sınavla ilgili kitap ve pdfleri bana da gönderecek birileri olabilir mi rica etsem ? pkrdm@hotmail.com teşekkür ediyorum şimdiden
-
@saraybosnablues Sen de bize gönderebilir misin arkadaşın attıklarını?
Mail adresim
mrvgorgulu@yahoo.com