Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Hayırlı olsun dostlar. Detaylar için;
-
Alan sınavı konuları hakkında bir bilgi yok. Bir de önceki senelerde test olarak yapılmıştı alan kısmı. Bu sene klasik olacakmış, konularını öğrensek ona göre hazırlanırdık. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Hayırlı olsun
-
125 lira nedir ya? yazık günah.
hadi bunu geçtim, kpss kullanılmıyor da bari yds sınırı koyun da insanların girdikleri sınav bir işe yarasın. ne diye bir de sınav için ingilizce soru soruluyor. onlarca sınava gir, para ver, puanı kullanamama.
-
Son iki sınavda test sonrası doğrudan mülakata çağırdılar değil mi?
-
@onuktekin Hayır. İlk sınavda ön eleme sonrası direk mülakata çağrıldı. İkinci sınavda çoktan seçmeli usulde Ön Eleme Yazılı Sınavı yapıldı daha sonra yine çoktan seçmeli usulde Alan Bilgisi Yazılı Sınavı yapıldı. Daha sonra bu iki aşamayı geçenler mülakata çağrıldı. Tercihini yap ekibi hazırladığı haberde alan bilgisi yazılı sınavının klasik usulde yapıldığını yazmış ancak bu bilgi hatalı. Alan Bilgisi Yazılı Sınavı'da çoktan seçmeli usulde yapıldı.
-
@lacürüm06 Alan bilgisi sınavının klasik usulde olacağı bilgisine nereden ulaştınız? İlanda böyle bir ibare yok. Bir önceki alım ilanı da aynen bu şekildeydi herhangi bir bilgi verilmemişti alan bilgisi sınavı ile alakalı ve alan bilgisi sınavı da çoktan seçmeli usulde yapıldı. İlanda benim kaçırdığım bir detay mı var ?
-
@hasbayburtlu teşekkür ederim.
-
@hasbayburtlu Evet dediğiniz gibi ben de göremedim şu an. Sanırım tercihini yap ekibinin hazırladığı ilana baktım ben de. Orada klasik sınav yazıyor. Neye göre yazıldı acaba bi bilgi mi var yoksa yanlışlık mı
-
@hasbayburtlu ilanda da ön eleme yazılı sınavına parantez içinde çoktan seçmeli yazıyor. Alan kısmında öyle bi bilgi yok. Ty ekibi de aynı şeyi yazdığıma göre klasik olacak sanırım
-
@lacürüm06 Geçen yılın ilanı da birebir aynı şekildeydi ön eleme yazılı sınavına parantez içinde çoktan seçmeli yazıyordu Alan kısmında öyle bir bilgi yoktu ancak sınav çoktan seçmeli yapıldı. Ty ekibi hatalı bilgi vermiş.
-
Geçen yılki sınavda alan bilgisi hangi ders ve konulardan oluşmuştu acaba ?
-
Ön elemede değerlendirme nasıl oluyor bilen var mı?
-
Ön elemede değerlendirme nasıl oluyor gy gk İngilizce için?
-
Geçen sene her iki aşama da test oldu değişiklik olacağını düşünmüyorum.
-
@gorukfindik siyaset bilimi, yönetim bilimi, Türk kamu yönetimi, Türk siyasal hayatı, anayasa, idare hukuku gibi daha çok kamu yönetiminin alanından sorulmuş.
-
sinav konulari her yerden sanki zor degil mi arkadaşlar
-
@happy-0 teşekkür ederim hocam, peki ön elemenin geçilmesi durumunda tahmini kaç gün sonra alan sınavı oluyor ?
-
Arkadaşlar kurum yaptığı ilk alımda sadece ön eleme sınavı yaptı. Yazılı sınav yapmadı.
İkinci alımda ön eleme sınavı test olarak yapıldı. Yazılı sınav da test olarak yapıldı. Klasik sınav olmadı yani. Bu alımda da klasik sınav olacağını sanmıyorum.
-
@gorukfindik Geçen alımda pandemi süreci sebebiyle iki sınav arası hayli uzun olmuştu. Bu sefer eskisi kadar uzun olmaz. Ama gene 2 ay sürer bence.
-
@brzezinski Her soru 1 puan sanırım