Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar kolay gelsin , bölüm/branş ona göre mi sıralanıyoruz bilgisi olan var mı?
-
@denizin Selamlar, geçen sene herkes tek listede sıralandı. Bölüm ayrımı yoktu. Şimdi de öyle olacaktır.
-
@alarad rica etsem elinizdeki dökümanları bana da gönderebilir misiniz. serminamanet@gmail.com
-
@domaggie bana yollayabiliir misiniz acaba rica tesem
-
@sbf11 bana da yollayabilir misiniz rica etsem akucukates@gmail.com
-
@vamos e o zaman herkesin konu ayrımı farklı ama nasıl oluyor?
-
@denizin Evet alan soruları farklı, ingilizce ve iletişim mevzuatı aynı. Tek listede sıralanıyor herkes. Bölüm bölüm ayırmıyorlar. Geçen seneki sınavda 10 hukukçu+İibf’li , 10 iletişimci, 5 mühendis, 5 sosyolog vb. şeklinde ilana çıkmasına rağmen tek liste düzenlediler ki bu seneki ilanda o da yok, toplam 30 kişi alınacak denmiş.
-
@saraybosnablues rica etsem banada gönderir misiniz elinizdeki dökümanları, serminamanet@gmail.com
-
@vasıflıişsiz hocam merhaba. çıkmış soru ve diğer dokümanları bana da gönderebilir misiniz rica etsem?
-
@sn-kaymakamınız hocam diğer dokümanlari ne, kim gönderiyor bilmiyorum ama geçen yılın sorularını gondereyim
-
@sbf11 rica etsem soruları bana da gönderebilir misiniz
-
@alarad elinizdeki dokümanları benimle de paylaşır mısınız kpnr11humeyra@gmail.com
-
@sbf11 kusura bakmayın çok kişiye gönderdim onlarda diğerlerine yardımcı olsunlar demişsiniz ama bende istiyorum, rica etsem siz veya gören başka biri soruları atabilir mi? Çok teşekkürler ebrakgl@gmail.com
-
@alarad merhabalar, rica etsem bana da atabilir misiniz? ebrakgl@gmail.com
-
@ebrkgl 6.sayfada varmış, görmemişim
-
Arkadaşlar hangi bölümlerden giriyorsunuz genel olarak ?
-
@denizin Ben işletmeden gircem
-
Iyi gunler, 2020 yilinin sinav sorulari 6. Sayfada drive a yuklenmis. 2019 yilinin sinav sorularina ulasabilen var mi?
-
657 de sadece Genel Hukumlerden mi sorumluyuz? İlanda bu sekilde belirtmis.
-
Arkadaşlar geçen senenin sınav sorularını bana da atabilir misiniz ?