Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
@modlares başlığın 5-6. sayfalarında mevcut
-
@muddei-hususi çok teşekkür ederim
-
@kpssamagduru bende 2019 sorularını arıyorum ama henüz ulaşamadım
-
@boşlukta 2019 sorularini bulsaydik calisirken hangi konulara agirlik vermemiz gerektigi netlesirdi
-
@kpssamagduru bende öyle düşünüyorum. Bu sınavın konuları çok geniş
-
Bugün başvurunun son günü. 12ye kadar devam ediyor mu başvurular 5te falan mı bitiyo?
-
@muddei-hususi Saat belirtilmediği için gece 12'ye kadar sürdüğünü düşünüyorum. Umarım öyledir.
-
@kimondra işi şansa bırakmamak için 5ten önce halletmek lazım. vakıfbanktan olumlu bir sonuç gelirse belki başvurmam diye son güne bıraktım ama ordan hala ses yok başvurcaz mecbur.
-
@kimondra ulusal ajansı beklediğim için son güne bırakmıştım ben de, ama bugün 5'ten önce ödeme yapmayı planlıyorum. Şansa bırakmamak lazım.
-
@izo Hepimiz aynı nedenle başvuruyu ertelemişiz... Az değil; 125 lira sınav ücreti. Bildiğim kadarıyla sınava girmekten vazgeçersek geri ödeme de alamıyoruz. İnşallah akşam 5'e kadar sonuçlar açıklanır.
-
Anadolu Üniversitesi'ni arayıp öğrendim; son ödeme saatinin bugün 23.59 olduğu bilgisi verildi.
-
@kimondra teşekkürler, o zaman akşam 8'e kadar bekleyeyim, o saate kadar açıklanmadıysa, sonrasında da açıklanmaz herhalde..
-
@izo Muhtemelen öyle olur; rica ederim
-
@seremene, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
gönderdim mail adresinize, kontrol edebilirsiniz.
-
iletişim teorileri defter notu olan var canlar kitap aşırı uzun
-
@merdo defter notu olan var mı
-
@saraybosnablues ben de rica etsem bana da göndermeniz mümkün mü acaba ? pkrdm@hotmail.com mail adresim teşekkür ederim şimdiden
-
@saraybosnablues, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@seremene, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
gönderdim mail adresinize, kontrol edebilirsiniz.
Merhabalar. Rica etsem bende alabilir miyim notları zahmet olmazsa?
Mail adresim: ismetyy@live.com
-
Arkadaşlar merhaba, yeni katıldım buralara elinde sınava dair döküman olan varsa benimle paylaşabilir mi gerçekten ağlamaktan helak olacak halde konular içinden çıkamıyorum Yeni tanıştığım bir arkadaşım içimi biraz da olsa rahatlatmışsa da döküman eksiğim var çok rica ediyorum elinde olan paylaşabilir mi ? altinayy.kablan@gmail.com