Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tugcelim var.
-
Sinav sonuclar ne kadarlik bir sure icerisinde aciklaniyor. Ilk sinav ve 2. Sinav arasindaki sure ne kadar ?
-
Arkadaşlar iletişim teorileri ile ilgili defter notu var mı ? Varsa rica etsem atabilir misiniz ?
-
@tugcelim hayır gelir uzman yardımcılığında tez yok . Merkez uzmanlık kadrosu olan devlet gelir uzman yardımcılığı kadrosunda var.
-
@lallanaa var mı yok mu var dendi bana ama bilemedim.
-
@tugcelim varsa vardir, yoksa yoktur cok muhim degil ama yok , tez merkez uZmanliklarda var.
-
Merhaba, ön eleme sınav sonuçları önceki yıllarda kaç gün sonra açıklandı acaba bilen arkadaş var mı ?
-
@boşlukta 3-3,5 haftada açıklanmış bir önceki sınav
-
@muddei-hususi teşekkürler
-
@tugcelim hocam 2 yerde de çalıştım o yüzden yüzde yüz eminim guy da TEZ yok . Kesin yok
-
@lallanaa Tamamdır hocam sagolun
-
@busrao, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@borneo0682 İki ileti yukarıda @SBF11 hocamın gönderdiği pdfleri drive'a yüklemiştim. Linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
sınavın iktisat alanı için olan soruları sizde var mıdır acaba Büşra Hanım?
-
@ksfno1 İibf mezunlarının hepsi aynı alan sorularını çözüyor hocam.
-
@vamos hocam öyleyse büşra hanımın paylaştığı dosyadaki alan soruları kısmını referans alabilirim ben karma bir sınav yerine yüzde yüz mezuniyet odaklı bir alan sınavı olur diye düşünmüştüm @borneo0682
-
@vamos iletişim mezunları için de mi geçerli bu herkes aynı sorulardan mı mükellef
-
@gtrk Hayır hocam, iletişim mezunları alan sınavında; Genel Kültür ve Genel Yetenek, Türk Siyasal Hayatı, Türkiye’nin Siyasal ve Toplumsal Yapısı, İletişim Kuramları, Halkla İlişkiler Kuramları ve Modelleri, Medya ve İletişim Hukuku, Kamu Diplomasisi, Uluslararası İletişim, Uluslararası Halkla İlişkiler, Türk Basın Tarihi, Siyasi Tarih, İletişim Teknolojileri, Kurumsal İletişim, Sosyal Medya, Habercilik ve Yazım Teknikleri, Medya Okuryazarlığı, Reklamcılık, İletişim Sosyolojisi’nden sorumlu oluyor.
-
@vamos hocam kafa ütülemek istemiyorum ancak alan sorularına yeniden baktığımda iktisat ile ilgili falan pek bir şey göremedim iibf mezunlarına iktisat sorulur mutlaka diye düşünüyorum
-
@ksfno1 Yok hocam ne kafa ütülemesi.
https://www.iletisim.gov.tr/turkce/Duyurular/detay/iletisim-uzman-yardimciligi-alan-bilgisi-yazili-sinavi-ilaniGeçen seneki alan sınavı ilanı linkte, göz atabilirsiniz sorumlu olunan konulara.
-
@vamos Uluslararası Hukuk, Yönetim Bilimi, Türk Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Uluslararası Örgütler, Türk Dış Politikası, Türk Siyasal Hayatı, Türkiye’nin Siyasal ve Toplumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisi, Kamu Diplomasisi
Bu derslerle hayatımın herhangi bir alanında ucundan kıyısından bile karşılaşmadım ben
Nasıl ve nereden çalışacağız bunlara yaaa -
@vamos çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için