Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
merhaba geçen seneki soruları bana da gönderebilir misiniz. özelden nasıl mesaj atılacağını bulamadım.
-
nasıl ve nereden çalışacağımı hiç bilmiyorum. auzef yeterli olur mu
-
@gzd_light Geçen sene Bilgisayar, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisleri alan sınavında;
“Genel Kültür ve Genel Yetenek, Bilgisayar Programlama, Veri Tabanı Yönetimi, Bilgisayar Ağları, Veri Yapıları ve Algoritmalar, İnternet ve Bilgi Güvenliği, İşletim Sistemleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik ve Mühendislik Uygulamaları, Genel İstatistik, Sinyaller ve Sistemler, Haberleşme, Mikro İşlemciler, Olasılık Hesapları, Sayısal Mantık Tasarımı ve Bilgisayar Mimarisi, Javascript, JQUERY, HTML, CSS, Nesneye Yönelik Programlama, Katmanlı Mimari, Temel düzeyde SQL Sorguları (select, join, groupby, having), Web servis kullanımı ve yazımı, Network/TCP-IP, Güvenlik Duvarı, Microsoft Exchance, Microsoft Server, Active Directory, Sanallaştırma “
konularından sorumlularmış. -
@vamos merhaba hocam sizin vesilenizle genel bir cevap yazayım istedim. Geçen sene 1 yaşındaki bebeğimle hazırlanıp ön eleme ve alan sınavlarını yüksek puanlarla geçmiş bir psikoloji mezunuyum. İki alımda da ne psikoloji mezunu duydum alınan, ne iletişim ne de iibf dışında başka bir bölüm. Kimsenin hevesini kırmak istemem. Ama ben ümitlenmiştim kendi adıma...
-
@3pruu düzeltme yapmak isterim. Psikoloji, sosyoloji, iletişim, mühendisliklerden alım duymadım görmedim. Çok kaliteli üniversitelerden eğitim almış, donanımlı arkadaşlarla tanıştım bu bölümlerden. Ama hiç biri alınmadı mülakatta maalesef... Deneyin elbette. Umarım bu yıl alırlar...
-
@denizin asla ingilizce bilmiyorum maalesef yapabileceğimi de sanmıyorum bu yüzden
-
@3pruu çok üzüldüm bu duruma benim hazırlandığım alanlardan biri saydığınız çünkü. Zaten almayı düşünmedikleri bir alan için neden ilan açarlar ki anlamıyorum.
Yine de sormak istiyorum mülakatta ne sormuşlardı hatırlıyor musunuz ve nasıl geçmişti mülakatınız -
@seremene İngilizce de sordular. Alanla ilgili de soru sordular. Özgeçmişimle ilgili de. Başkanlıkla ilgili de soru sordular. Fena değildi ama dediğim gibi gönül ister alsınlar tabi.
-
@3pruu iletişim fakültesi mezunlarından daha az kişi mülakata kaldığı için böyledir durum tahminimce, iibfli olup mülakattan elenenlerden de benzer şikayetleri duyarsınız özellikle diğer bölüm mezunlarına karşı bir tutum olduğunu sanmıyorum
-
@muddei-hususi iibf haricindeki bölümlerden mezun olan daha az sayıda kişi mülakata kaldığı için diyelim
-
@muddei-hususi katılmıyorum. Sonuçta psikoloji sosyoloji için ayrılan kontenjan belliydi. Kaldı ki bu kontenjanları da başka bölümlerle doldurdular. Umarım siz haklısınızdır. Polemik yaratmak istemem asla. Ama mesela bence en adaletsizce olanı da her bölüme sorulan sorular farklıydı ve diğer bölümlerin sorularından iptal olanlar o bölüm için herkese doğru sayıldı. Sonra da buna göre bölüm bazında bir sıralama bile yapılmadığı halde mülakata kaldık. Yine de elendik. Yine söylüyorum umarım dediğiniz gibidir ve bu yıl bir tane bile olsa iletişim mezunu adı iletişim başkanlığı olan kuruma girebilir
-
Sinav giris yerleri kacta belli olur ?
-
@3pruu çok teşekkür ediyorum, ingilizce sormaları üzdü konuşma pratik ve süreklilik gereken bir durum o stresli ortamda umarım cevaplayabilirim. Herkes için en hayırlısı olsun ve herkes emeklerinin karşılığını alsın inşallah.
-
sistemde giriş belgesi diye bir sekme var ama hata veriyor, yüklerler bi ara
-
@muddei-hususi aynen hata verio
-
@maiyetmemuru giriş belgelerinin yayınlandığı duyurusunu da yapmışlar ama hala hata veriyo
-
@muddei-hususi düzelmiş