Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sistem düzelmiş Gazi üniversitesi mühendislik fakültesi çıkmış bana
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar HES kodu belgesini yanımızda istiyorlar ya hani, onun çıktısını mı götürmemiz gerekiyor?
-
@iktisatci88 ister çıktı alın ister bir kağıda yazın tabi garanti olması için çıktı alın
-
@seremene herkesten İngilizce konuşmaları beklenmedi. Neye göre belirlendi bilmiyorum ama bazı arkadaşlara hiç İngilizce soru yöneltilmedi geçen yıl. Rahat olun kendinizi rahat hissetmezseniz de bence açık açık heyecanlıyım Türkçe devam etsek olur mu diyebilirsiniz.
-
Gazi Üni Hersek Binası
-
@3pruu mülkatlar ne zaman oluyor? On eleme sinavi sonrasi yani 12 sinden sonra mi?
-
bende hacı bayram yani bildiğim adıyla gazi :)) iibf de gireceğim sınava hiç sanmıyorum geçebileceğimi ama olan 125 tl ye olsun artık umut fakirin ekmeği :))
-
@vamos çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Ben de Gazi eczacılıkta giriyorum hiç umudum yok gerçi, ama girecek kişi sayısı çok sanırım bir sürü yere bölmüşler
-
@boşgezen06 normal, kpss/yds şartı yok herkes girer
-
Spor bilimleri fakültesi D blok da sınava gireceğim
-
-
@seethres12 hayır sonra bir de alan sınavıyla eleme yapılıyor geçen yıl epey uzun sürmüştü süreç.
-
-
@muhendiskemal sınav giriş belgemdeki fotoğraf tam olarak net değil, sizlerin de aynı mı arkadaslar?
-
@bella evet benimde öyle neden bilmiorum
-
@3pruu alan sinavina gerek olmadan da mülakata girebilir yaziyorda ondan sordum.
-
@seethres12 Bahsettiğiniz durum iki sene önce olmuş sanırım. Ön eleme sınavında 70 üstü kişi az olursa yine öyle yapabilirler.