Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@vamos puanlamadan şunu anladım, bu sınavı geçmek çok zor.
-
@ksfno1 Evet alan sınavı daha çok Uluslararası İlişkiler mezunlarına yönelik hazırlanmış gibi duruyor. Siz yine de deneyin şansınızı. Geçen sene ilk sınavla ikinci sınav arasında 5 ay zaman vardı, o zamana kadar halledersiniz belki bir şekilde.
@gtrk Rica ederim hocam, iyi çalışmalar.
@saraybosnablues Bir önceki alan sınavına 438 kişi girmiş, 203’ü +70 yapmış. 121.nin (yani mülakata hak kazanan son kişinin) puanı da 74’müş. Yani yapanlar yapıyor(:
-
@vamos haklısınız. birileri yapabiliyorsa biz de yapabiliriz evvela
-
@vamos ön eleme sınavına peki geçen sene kaç kişi girmiş? 438 kişi eleme sınavına kaldıysa kontenjanı dolduramamışlar mı demek oluyor, 20 kat aday kalması gerekiyor zira.
-
@saraybosnablues Ön eleme sınavına kaç kişi girdi bilmiyorum fakat sınavda, alınacak kadronun 20 katı (30x20=600) kadar kişi başarılı olamamış, yani 70’i geçen herkes 2.sınava girmeye hak kazanmış. (Toplam 492 kişi)
Onların da 54’ü alan sınavına katılmamış, 438 kişi girmiş sınava. -
Arkadaşlar ingilzice seviyeniz ne durumda açıkcası dil korkutuyor beni
-
@denizin ingilizce iyi de alanda ciddi problem var
-
@vamos çok teşekkürler
-
@ksfno1 siz hangi bölümden başvurdunuz
-
Silinmiştir
-
Sınav giriş belgesine nereden ulaşacağız? Sınav esnasında nelerimiz gerekli bilen söyleyebilir mi? Kafam o kadar bir milyon ki... Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.
-
@iktisatci88 sınava başvuru yapılan anadolu üni aday işlemleri sisteminden giriş belgesi alınır, belgede de sınava girerken gerekli şeyler yazar
-
anadolu üni sinavbasvuru sisteminde bu sınavı seçtiğimizde aday bilgileri diye bir sekme var. orayı yazdırmak isteyince de sayfaları bozup 4sf pdf olarak gösteriyor. ben sınav giriş belgesi kısmını göremedim. sınav giriş belgesi nerede acaba?
-
@busra4126 daha sisteme yüklenmemiştir haftaya yüklenir
-
@busra4126 ilanda 6 eylülde yayımlanacağı yazıyo
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar alan sınavında mühendisliğe dair bilgisi olan var mı ? çıkmış soruları aradım ancak herhangi birşey bulamadım. Bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim.