Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@sbf11 Sizi tekrar göreceğimi düşünmüyordum. İş yorucu mu? Anlatır mısınız azcık bilgilenelim
-
@carpe-vita Takip ediyorum arada bir iş yoğunluğu atandığınız daireye göre değişiyor, o yüzden pek bir şey söyleyemiyorum
-
@carpe-vita Siz nasılsınız bu arada? Pek alım yok sanırım bu aralar
-
Bir önceki alımda yazılı sınavda kaç puanla kapattı ?
-
@akncıı 74 puanla diye hatırlıyorum
-
@sbf11 teşekkür ederim
-
Çıkmış sorulari pdf haline getiren var mı peki ?
-
@akncıı Bende vardı diye hatırlıyorum. Eve geçince bakarım. Varsa yollarım
-
@sbf11 tamam bekliyorum o zaman. Teşekkür ederim
-
@sbf11 ben de rica edebilir miyim hocam?
-
@sbf11 hazine ve msb'den elendim Elimde bir tek ulusal ajans kaldı onu bekliyorum şu an. Bu da olmazsa eylülde tecil bitiyor benim zaten askere gidicem
-
Ön eleme sınavı 70'le alan sınavı 74'le kapattı. Sınavlar, eğer ingilizceniz iyiyse zor değil. Kolay gelsin şimdiden herkese
-
@carpe-vita ingilizce sorular nasıl oluyor mesela iletişimle alakali terimleri mi bilmek gerekiyor
-
Geçen seneki alan sınavı (2.sınav) ; 55 soru İngilizce + 25 Soru Alan + 20 Soru Mevzuat şeklinde miydi arkadaşlar? 100 soru kaç dakikaydı? Ben süre sıkıntısı yaşandığını hatırlıyorum sanki.
-
@carpe-vita Umarım Ajans olur o zaman hocam
-
@vamos İnternet sitesinde vardır detaylar hocam
-
@sbf11 Son iki senenin ön eleme sınavları varsa ben de alabilir miyim acaba? Bende de 2020 alan sınavı soruları var isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.
-
Arkadaşlar, geçmiş yıllardan sınav soruları elinizde varsa direkt burada paylaşabilirseniz daha faydalı olur bence. Sonuçta sınava hazırlanan herkes isteyecektir. Tek tek göndermekle uğraşmamış olursunuz.
-
@sbf11 rica etsem bende alabilir miyim çıkmış soruları
-
@sbf11 hocam ben de rica edebilir miyim, teşekkürler şimdiden